Mojfaks.hr u Vijesti

ATRAKTIVNI studij odsad i u ovom gradiću: Manje grupe i osigurana praksa za zvanje s kojim ćete lako do posla

U suradnji s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, grad Slatina otvara izvanredni studijski smjer Ranog i predškolskog odgoja.

2. rujna 2020 15:40
ATRAKTIVNI studij odsad i u ovom gradiću: Manje grupe i osigurana praksa za zvanje s kojim ćete lako do posla

ATRAKTIVNI studij odsad i u ovom gradiću: Manje grupe i osigurana praksa za zvanje s kojim ćete lako do posla Foto: MojFaks

Tako će studenti po prvi puta u Slatini moći studirati na Izvanrednom sveučilišnom preddiplomskom studiju Ranoga i predškolskog odgoja i obrazovanja. Planirano je da studij traje šest semestara, nakon čega studenti stječu zvanje odgojitelj/odgojiteljica u dječjem vrtiću.

...Studirati u manjem gradu - DA ILI NE? Evo što kažu studenti koji diplomu \'ganjaju\' u Krapini, Čakovcu, Šibeniku...


Nastava će se odvijati u novoobnovljenim i uređenim prostorima prema najvišim akademskim standardima koji su usklađeni s preporukama u skladu s novonastalom pandemijskom situacijom. Studentima će na raspolaganju biti brojne prednosti studiranja u manjem mjestu kao što su manje seminarske i predavačke skupine, vrsni sveučilišni profesori i osigurana praksa u lokalnim predškolskim ustanovama.


...Metropola ili manji grad? Studenti koji su studirali u različitim hrvatskim gradovima ispričali koji je NAJBOLJI...


Na ovaj način još jedan prepoznatljiv studij žele približiti gradu Slatini i okolnim mjestima unapređujući kvalitetu života budućih studenata i njihovih obitelji te samim time olakšavajući studiranje.

A.Z.
foto: Shutterstock By Lordn

Još vijesti