Mojfaks.hr u Vijesti

Novi filmovi u kinima - Igre gladi, Project X, Lorax, John Carter…

Za sve ljubitelje filmova pripremili smo kratki pregled novih naslova koji već igraju u kinima ili samo što nisu, pa krenimo redom.

14. ožujka 2012 13:10
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Igre gladi - The Hunger Games

Snimljen prema istoimenom bestselleru, filmsku senzaciju Igre gladi nazivaju novim Sumrakom! U bliskoj budućnosti Sjedinjene Američke Države su propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom. Iz pepela se uzdigao Panem, država podijeljena na vladajući Kapitol i dvanaest okruga odakle se svake godine nasumično biraju po dječak i djevojčica koji se uživo na televizijskom prijenosu bore do smrti.


Lorax: Zaštitnik šume

Ova animirana avantura prati putovanje jednog dječaka koji traga za jedinom stvari koja će mu omogućiti da osvojiti naklonost djevojke svojih snova. Kako bi je pronašao, dječak mora najprije otkriti priču o Loraxu, prgavom, ali vrlo šarmantnom stvorenju koje se bori kako bi zaštitio svoj svijet.


John Carter

Film John Carter temeljen je na romanu Edgara Ricea Burroughsa čije su maštalačke avanture poslužile kao inspiracija mnogim filmašima kako u prošlosti tako i u sadašnjosti. Glavni junak priče je ratom iscrpljeni, bivši vojni kapetan John Carter (Taylor Kitsch) koji je neobjašnjivo trasportiran na Mars gdje protiv svoje volje postane upleten u sukob epskih proporcija između lokalnih stanovnika planeta koji uključuju Tarsa Tarkasa (Willem Dafoe) i zarobljenu princezu Dejah Thoris (Lynn Collins). U svijetu koji se nalazi na rubu kolapsa, Carter će ponovno pronaći svoju ljudskost nakon što otkrije da sudbina Barsooma i njegovih ljudi leži u njegovim rukama.




Project X

Od redatelja Hangovera možemo očekivati samo najbolju zabavu. Ovoga puta vode nas u svijet najluđih teenagerskih tuluma. Tri maturanata priređuju rođendanski tulum kako bi postali popularni. Kako noć napreduje, stvari izmiču kontroli, glas o dobrom tulumu brzo se širi…


The Grey

Priča je to o timu koji traži naftu na Aljasci, a nakon pada zrakoplova moraju se boriti za goli život jer ih prati čopor vukova spremnih da ih razredu i pojedu.


Ratovi Zvijezda Ep.1: Fantomska prijetnja 3D

3D verzija blockbustera i jednog od najgledanijih filmova Star Wars franšize. U filmu zla Trade Federacija, na čelu s Nute Gunray planira preuzeti miran svijet Nabooa. Jedi vitezovi Qui-Gon Jinn i Obi-Wan Kenobi idu se suočiti s vođama. No, ne ide sve po planu.




Ostali naslovi:
Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok
U zemlji krvi i meda
Ghost Rider 2: Duh Osvete 3D
Neka bolji pobijedi
Sigurna kuća
Zavjet ljubavi
Jako glasno i nevjerojatno blizu
Žena u crnom
Underworld: Buđenje 3D
Sve za lovu
Kupili smo Zoo
Alvin i vjeverice 3
Sotona: Razotkrivanje

Još vijesti