Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Novi natječaj u listopadu: Objavljeni rezultati za smještaj u varaždinskom domu – kapaciteti nisu popunjeni

MojFaks | Vijesti, 11.08.2017.Novi natječaj u listopadu: Objavljeni rezultati za smještaj u varaždinskom domu – kapaciteti nisu popunjeni

Na natječaj se prijavilo ukupno 756 studenata, nepotpunih prijava je bilo 37, a izvan roka su pristigle 2 prijave.

Studentski centar u Varaždinu objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u dom u Varaždinu, Učenički dom Graditeljske škole Čakovec te za subvencioniranje smještaja smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Križevcima, Koprivnici i Bjelovaru u akademskoj godini 2017./2018.

Abecedna lista prijavljenih na Natječaj s brojem bodova i ostvarenim pravom izvješena je na oglasnoj ploči Studentskog centra Varaždin.

Studenti koji smatraju da im dokumentacija nije ispravno bodovana mogu uložiti prigovor u roku od 8 dana od objave privremenih rezultata.

Važno je napomenuti da će svi imati drugu priliku u listopadu, kada će se raspisati novi natječaj jer smještajni kapaciteti nisu u potpunosti popunjeni, a na isti natječaj moći će se prijaviti i oni studenti koji će se na visoko učilište upisati u jesenskom roku.

Sve dodatne informacije pronađite ovdje.

L.B./izvor i foto: http://www.scvz.unizg.hr/


Studentski centar u VaraždinusmještajdomnatječajKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se