Mojfaks.hr u Vijesti

Novo studentsko natjecanje omogućava ti da cijele godine letiš svijetom – besplatno

WIZZ Air – najveća niskobudžetna aviokompanija središnje i istočne Europe koja nudi letove diljem svijeta – po prvi puta pokreće međunarodno studentsko nadmetanje 'WIZZ Youth Challenge' u kojemu mogu sudjelovati i studenti iz Hrvatske.

15. ožujka 2017 15:42
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Natjecanje je osmišljeno s ciljem pružanja mogućnosti studentima da steknu profesionalno iskustvo u rješavanju stvarnih poslovnih problema, a koji će im biti od velike važnosti kad se jednog dana nađu s diplomom u rukama pred vratima tržišta rada. S druge strane, natjecanje će doprinijeti i rješavanju marketinških izazova ove kompanije, kao i onih problema vezanih uz zrakoplovni i prijevoznički dio posla.

Glavna nagrada za koju će se natjecati studentski timovi je neograničen broj putovanja na svim linijama WIZZ-ove mreže tijekom jedne godine, ali ni drugo i treće plasirani neće ići kući praznih ruku: za njih su predviđene po dvije odnosno jedna besplatna povratna avionska karta po članu tima.


foto: wizzair.com

Svi prijavljeni timovi 7. travnja dobit će studiju slučaja koju će trebati riješiti, kao i detaljna uputstva i popratne materijale koji će im biti potrebni za rad. Rješenje studije slučaja potrebno je poslati najkasnije do 21. travnja.

Najbolji timovi po izboru strane interne komisije WIZZ-a dobit će priliku nastupiti u finalu koje će se održati u Budimpešti 18. svibnja. Komisiju koja će evaluirati pristigne studije slučaja činit će izvršni menadžeri WIZZ Aira, kao i eminentni stručnjaci u tom polju.

Na natjecanje se mogu prijave svi aktivni studenti na dodiplomskim, diplomskim i magistarskim studijima tehničkih, društvenih i srodnih studija, s naglaskom na marketing ili zrakoplovstvo, zračni promet i sl.

Popunjeni obrazac potrebno je poslati na e-mail adresu wizzyouthchallenge@wizzair.com najkasnije do 5. travnja, a pronaći ga možete ovdje, a više informacija o WIZZ Youth Challenge-u pronađite ovdje.

I upamtite: ako pobjedite imat ćete priliku proputovati čitavu Europu te birati između 138 destinacija u 40 različitih zemalja koje želite posjetiti.

L.B./foto: Pixabay

Još vijesti