Mojfaks.hr u Vijesti

Objavljene rang-liste dobitnika STEM stipendije: Prihvatite ih što prije da ne ostanete bez potpore!

Ministarstvo znanosti i obrazovanja danas je objavilo rang-liste za Dodjelu stipendija studentima u prioritetnim područjima (STEM).

6. studenog 2019 16:31
Objavljene rang-liste dobitnika STEM stipendije: Prihvatite ih što prije da ne ostanete bez potpore!

Objavljene rang-liste dobitnika STEM stipendije: Prihvatite ih što prije da ne ostanete bez potpore! Foto: MojFaks

Da biste vidjeli svoje mjesto na rang-listi, morate se prijaviti sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom u Sustav državnih STEM stipendija ovdje te provjeriti svoje mjesto na rang-listi.

Ako student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, nužno je da do srijede, 13. studenoga 2019. godine do 12 sati na poveznici, kojoj pristupa prijavom sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, označi izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvati Uvjete stipendiranja te da upiše SVOJ IBAN žiro računa.

Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora. Ako u navedenome roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga (do popunjenja kvote u narednim pomicanjima crta na rang-listama).

L.B./foto: Shutterstock

Još vijesti