Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima SC-a Osijek: Pogledajte jeste li na listi!

MojFaks | Vijesti, 02.08.2019.Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima SC-a Osijek: Pogledajte jeste li na listi!

Prema privremenim rezultatima natječaja pravo na subvencionirano stanovanje u studentskim domovima u Osijeku ostvarilo je ukupno 570 studenata.

Studentski centar u Osijeku objavio je danas privremene rezultate natječaja. Ukupno 570 studenata iduću akademsku godinu živjet će u jednom od osječkih domova. U Novom domu bit će 290 starih studenata i 110 brucoša, dok će Dom Ivan Goran Kovačić smjestiti 170 studenata. Jeste li i vi ostvarili pravo na smještaj možete vidjeti ovdje.

Moguće uložiti prigovor


Kako je objavljeno na stranicama SC-a Osijek, prigovor na privremenu rang – listu upućuje se u roku od osam dana od objave rezultata Povjerenstvu za rješavanje prigovora, Studentski dom Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek, isključivo poštom preporučeno s naznakom – POVJERENSTVO ZA RJEŠAVANJE PRIGOVORA. 

A.Z.


studentski domovistudentski smještajrezultati natječajaSC OsijekKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se