Mojfaks.hr u Vijesti

Obrana u 'domaćoj' atmosferi: Diplomski rad moći ćete braniti iz svoje sobe ili omiljene fotelje

Ok... i dalje savjetujemo da poštujete dress code, odijenete se pristojno i pospremite sobu, ali čini se da će obrane studenata koji trenutno pišu radove proteći u 'domaćoj' atmosferi kao nikada prije...

26. ožujka 2020 14:50
Obrana u 'domaćoj' atmosferi: Diplomski rad moći ćete braniti iz svoje sobe ili omiljene fotelje

Obrana u 'domaćoj' atmosferi: Diplomski rad moći ćete braniti iz svoje sobe ili omiljene fotelje Foto: MojFaks

Premještanje nastave u online domenu u svim obrazovnim sastavnicama, pridonijelo je začetku novog oblika obrane završnih i diplomskih radova. Filozofski fakultet u Zagrebu osigurat će mogućnost obrane diplomskih radova online...

Na službenim internetskim stranicama Studentskoga zbora Filozofskoga fakulteta u Zagrebu objavljena je obavijest prodekanice za nastavu i studente doc. dr. sc. Tanje Bukovčan.

Online obrana diplomskoga rada


Vijest s kojom se, vjerujemo, nismo još uvijek susreli u fakultetskome obrazovanju, tiče se obrane diplomskih radova. Naime, Fakultet će osigurati da prijave tema i sinopsisa teku nesmetano, ali osigurat će i mogućnost odvijanja obrane završnih i diplomskih radova online. 

No, kako Bukovčan navodi u obavijesti, tijekom idućega tjedna će svi studenti biti detaljnije obaviješteni o mogućnostima obrane diplomskih radova online.

Njezinu poruku upućenu studentima te obavijesti o produljenju roka prijave diplomskoga rada, pročitajte ovdje.

V.S.
foto: Shutterstock via Freedomz

Još vijesti