Mojfaks.hr u Vijesti

Studenti i građani se pitaju: Hoće li se ikada ukloniti smeće i korov s igrališta iza studentskog doma?

Zadarski studentski dom nalazi se na Novom kampusu, a izvan 'studentske sezone' ovaj dom je aktualan tijekom turističke sezone jer je ujedno i hostel. No, iza doma se nalazi igralište koje je već neko vrijeme zaraslo u korov i nagrđeno smećem..

5. srpnja 2017 13:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zabrinuti Zadranin poslao je portalu Antena Zadar fotografije neuglednog igrališta iza studentskog doma. Fotke je poslao u nadi da će netko nakon objave članka konačno poduzeti mjere da se isto vrati u kako-tako upotrebljivo stanje.

Naime, spomenuto igralište već je duže vrijeme obraslo travom i drugim raslinjem, a zagađuje ga i pozamašna količina otpada. Stanje je ovakvo, tvrdi čitatelj, već tjednima, piše Antena Zadar. Spomenuto igralište sastoji se od više nogometnih, košarkaškog te teniskih terena, a tu je i atletska staza. Bio bi grijeh protiv studenata i građana ovoga grada da se isto nastavi zanemarivati, bez obzira na novoobnovljeni sportski kompleks u sklopu ŠC Višnjik.






Izvor: Antena Zadar

Igralište koriste studenti i srednjoškolci, a Zadrani se pitaju hoće li se netko više probuditi iz zimskog sna pa konačno urediti obraslo igralište. Cijeli tekst o neuglednom igralištu možete pročitati ovdje.

Ivana Petrić
izvor: Antena Zadar
foto: unizd

Još vijesti