Mojfaks.hr u Vijesti

Od studenata za studente: 'Stablo znanja' u SC-u pruža priliku za razmjenu ideja i druženje

Ako ste mislili da bi baš bilo cool imati mjesto za mlade gdje bi oni mogli slobodno doći te besplatno koristiti tehnologiju na raspolaganju, vrijeme je da pođete putem Savske ceste 25. Naime, u sklopu zagrebačkog SC-a otvoren je prvi centar za tehnologiju 'Stablo znanja' powered by Vip, koji studentima i mladima pruža priliku da realiziraju svoje ideje i sposobnosti.

28. studenog 2017 12:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ovo je prvi projekt ovog tipa kojeg su osmislili studenti i namijenili ga studentima kako bi mogli slobodno sudjelovati i potpuno besplatno koristiti najnovije tehnologije za učenje i druženje. Mjesto za razmjenu ideja i znanja, ali i okupljanja koja promoviraju inovacije, kreativnost te jačaju poduzetničku klimu u Hrvatskoj među studentima, prostor s opremljenim jako brzim računalima, otvoren je svakim radnim danom za studente od 9:00 - 17:00 sati, prenosi prvi.hr.




Izvor: Facebook@Stablo znanja - powered by Vip

"Otvorenjem projekta \'Stablo znanja\' napravljen je tek prvi korak na putu koji je pred svima nama. Živimo u vremenu u kojem se svijet mijenja brže nego ikad prije, u vremenu četvrte industrijske revolucije, što je razlog više zašto se trebamo pripremiti za izazove koji su sad pred nama i koji nas čekaju u budućnosti. Ovim projektom želimo mladima ponuditi osnovne alate za rad i potaknuti ih da se uključe u razvoj vlastitih i timskih projekata. Prije svega, želimo prenijeti entuzijazam i pokazati da je sve moguće uz veliku predanost i puno rada. Nadamo se da će se što više mladih prepoznati u ovom projektu, uključiti se u rad i iskoristiti ga u svoju korist, ali i korist cijelog društva.", poručio je na otvaranju inicijator projekta Marko Komerički.

Ovaj hvale vrijedan projekt dobro će doći studentima svih struka kako bi se bolje približili tehnologiji i inovacijama.

Više o "Stablu znanja" možete saznati na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ivana Petrić
izvor: Media servis via prvi.hr
foto: Facebook@Stablo znanja - powered by Vip

Još vijesti