Mojfaks.hr u Vijesti

Odaberi fakultet i stipendiju: nova besplatna tražilica školarina na sveučilištima diljem Europe

Počnite s pretragom! Najveća online platforma za fondacije sadrži preko 12.000 školarina u zemljama EU vrijednih ukupno 27 milijardi eura!

28. travnja 2015 13:16
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Imamo privilegij živjeti u vremenu kada nam je veliko znanje na dohvat ruke, a vrata fakulteta EU širom su otvorena. Jedini problem predstavlja (ako je to problem) mogućnost izbora: gdje studirati, kada se prijaviti i kako, pitanja su koja muče svakog studenta...

U donošenju te važne odluke koja će vam svakako promijeniti život, možda će vam pomoći najveća postojeća online platforma za traženje školarina na sveučilištima diljem Europe. O čemu je riječ?



Na stranici www.european-funding-guide.eu objavljene su sve moguće informacije o tome kako studenti iz 16 država EU mogu pristupiti fondu koji raspolaže s ukupno 12.000 školarina i drugih načina pomoći ukupno vrijednih 27 milijardi eura. Europski vodič za besplatno studiranje jednostavan je i pristupačan kako bi se studenti lakše snalazili i prikupili podatke o mogućnostima školovanja i školarinama, piše portal coolklub.com.

U upitnike doslovce možete ubaciti sve informacije s kojima raspolažete, a kao rezultat pretraživanja trebali bi dobiti odgovore ‘skrojene’ po vašoj mjeri. Platforma je posve besplatna ai mogu je koristiti svi – od prvostupnika do doktoranata. Na ovaj način po prvi put u EU, svim interesentima pruža se nevjerojatna mogućnost lakog i brzog rješenja pronalaska studija odnosno stipendije za plaćanje školarine.

Svakako škicnite!

L.B./izvor: coolklub.com
foto: screenshot

Još vijesti