Mojfaks.hr u Vijesti

Odlična vijest za sve koji putuju autobusom: Brže i lakše do putne karte

Kartu pokaži - na svom mobitelu!

1. rujna 2016 15:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Autotrans grupa pustila je u funkciju poboljšani online booking sustav prodaje autobusnih karata kojim se maksimalno pojednostavljuje proces online kupnje i ukida ispisivanje putnih karata.

Prije nešto više od 3 godine, Autotrans grupa među prvim je autobusnim prijevoznicima svojim putnicima ponudila mogućnost kupnje karata putem Internet stranice www.autotrans.hr. Time je svojim korisnicima dala do znanja da prati njihove želje i potrebe, a nastavlja to činiti i dalje.

\"Od 2013. godine, kada smo krenuli s online prodajom pa do danas, prihod od prodaje putem Interneta iz godine u godinu bilježi višestruko povećanje. Sigurni smo da će se trend rasta nastaviti zahvaljujući našem neprekidnom radu na unapređenju web stranice i razvoju online booking sustava. Tako će primjerice našim putnicima uskoro biti dostupna i iOS i Android aplikacija, a u pripremi su i drugi projekti u cilju što boljeg korisničkog iskustva\", ističe Igor Krmpotić, član Uprave Autotrans grupe te dodaje kako je online ticketing u cijelosti razvijen vlastitim snagama na što su u Autotrans grupi posebno ponosni.

Ono najbitnije, što će zasigurno razveseliti mnoge putnike, je činjenica da se ukida ispisivanje karata čime je proces online kupnje maksimalno olakšan i prilagođen sve većem broju mobilnih korisnika. Kartu je dovoljno  prilikom ulaska u autobus predočiti vozaču na zaslonu pametnog telefona ili tableta.

Novost je također mogućnost kupnje povratne karte s fiksnim povratkom, što znači da nije potrebna naknadna rezervacija povratnog smjera, već se rezervacija sjedala kako za polazni tako i za povratni smjer vrši u trenutku kupnje karte, što do sada nije bio slučaj.

Uz navedeno, zahvaljujući poboljšanjima u samom dizajnu sučelja moguće je, u kratkom vremenu i na vrlo jednostavan način, pronaći sve relevantne informacije o vremenima polaska i dolaska, trajanju vožnje, GPS koordinatama polaznog i završnog stajališta, ruti putovanja, raspoloživosti sjedala kao i redovne i promotivne cijene karata.

No, online kupnja karata na www.autotrans.hr korisnicima donosi puno više od brzog i jednostavnog procesa kupnje. Ona predstavlja i vrlo konkretnu, financijsku uštedu jer su karte kupljene putem Internet stranice www.autotrans.hr ujedno i najjeftinije Autotransove karte na tržištu.

Dodatno u prilog online kupnji kao najpovoljnijem kanalu prodaje govori činjenica da se kupnjom karte na ovaj način odobrava dodatnih 5% popusta.

PR tekst

Još vijesti