Mojfaks.hr u Vijesti

Odmah znate imate li šanse: Aplikacija umjesto vas računa bodove na natječaju za stipendije

Napokon genijalna stvar koja riješava sve nedoumice. Čekamo da se proširi po cijeloj Hrvatskoj.

25. Siječnja 2018 11:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U suradnji sa Savjetom mladih Grada Lepoglave, a sve s ciljem da se studentima olakša izbor stipendije za koju se planiraju natjecati, Grad Lepoglava izradio je aplikaciju koja će studentima pokazati za koju im se stipendiju isplati prijaviti.

Napravite plan prijava


Pomoću aplikacije možete lako napraviti plan prijave i ne trošiti vrijeme na one za koje nemate dovoljan broj bodova, što je od velike važnosti svakom studentu.

Treba napomenuti da konačni broj bodova ipak potvrđuje Povjerenstvo za dodjelu stipendija studentima Grada Lepoglave na temelju dostavljene dokumentacije te da aplikacija služi isključivo u informativne svrhe. No, to ne umanjuje njenu praktičnost.

I ne zaboravite: prije prijave na bilo koji natječaj za stipendiranje potrebno je provjeriti sve objavljene dokumente na službenim web stranicama Grada Lepoglave koji su potrebni za pravovaljanu prijavu na objavljeni natječaj.

Ne zaboravite na \'kolačiće\'


Ukoliko vas je aplikacija zainteresirala, morat ćete na svoje računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića, tj. cookies), no pritom se neće bilježiti osobni podaci kako se na bilo koji način ne bi povrijedila privatnost korisnika. To znači da korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće vam biti dostupne.

Ovdje možete pristupiti APLIKACIJI.

L.B./foto: Darko Ba/MojFaks

Još vijesti