Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ono kad popustite pa pošaljete bivšem poruku: 'Texts from Your Ex'

MojFaks | Vijesti, 09.10.2014.Ono kad popustite pa pošaljete bivšem poruku: 'Texts from Your Ex'

Prekidi nikada nisu jednostavni i lagani, ali uz ovaj Instagram profil čak i najgrđi raskid u povijesti izgleda kao urnebesna komedija.

Na profilu @Textsfromyourex možete pronaći hrpu snapshotova tekstova koje su na različitim apliakcijama za slanje poruka razmjenjivali bivši cure i dečki. Sve su porukice “utemeljene na stvarnim događajima i tekstovima”, a vjerojatno ćete se stvarno nasmijati kad ih krenete čitati.Tako u jednom snapshotu pratite razgovor bivših ljubavnika u kojemu djevojka poželi svom bivšem sretan sat vožnje u autoškoli. Nakon što ne dobije odgovor pošalje mu još jednu poruku, onu u kojoj piše: “Halo?” Dečko odgovara: “Sudario sam se i sad sam mrtav. Zbogom.”

A ima i ovakvih:Bivši i bivše koje žele doprinijeti svojim biserima mogu to napraviti na adresi textsfromyourex@gmail.com pa ako imate naviku ljubavne poruke pisati na engleskom – priključite se najnovijoj maniji.

L.B./izvor i foto: Texts from Your Ex


Texts from Your ExInstagramporukebivši cure i dečkiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se