Mojfaks.hr u Vijesti

Ovo su sigurni znakovi da te cimer mrzi

Iako sigurno misliš da si najbolji ulov što se cimerstva tiče, možda si toliko nepodnošljiv materijal za suživot da su tvoji cimeri kroz povijest često razvijali mržnju prema tebi i životu s tobom. Postoji nekoliko znakova koji će ti otkriti mrze li te tvoj cimer...

6. ožujka 2015 13:08
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

* Ostavlja ti pasivno-agresivne poruke

Čestitke! Osjećaj netrpeljivosti je toliki da uopće ne želi pričati s tobom nego komunicira preko poruka. Najčešće se radi o porukama kao što su "Ne jedi ovo" ili "Ne diraj ono", uz neizbježni smajlić ili pusu kako bi te zbunio/la i prikrio/la svoje prave osjećaje.



* Ne slaže tvoju odjeću

Kako perete odjeću? Ako se nikada ne ponudiš oprati veš cimeru – nemoj očekivati isto od njega. Ako ste dovoljno sretni pa raspolažete perilicom, nemoj ju okupirati danima jer će cimer spasti na jedan par čistih čarapa i bijelu majicu. Mogla bi te dočekati hrpetina tvoje robe oprane robe na podu.



* Ujutro se uopće ne trudi biti tih/a

Vratiš se s tuluma kojeg se baš i ne sjećaš najbolje i dok pokušavaš odmoriti duh i tijelo, oporaviti se od klečanja pred wc školjkom i snažne dehidracije, cimer juri po stanu, smije se, teleonira, razbija posude i uglavnom se uopće ne trudi biti tih. Opet se pitaš što si bogu skrivio/la, ali pokušaj se prisjetiti one halabuke koju si proizveo/la kad si se vraćao/la kući pjevajući, jedva otključao/la vrata, nekoliko puta pao/la na pod i pritom proizvodio/la užasnu buku...Pa sve da je i bila brucošijada, ne smiješ na ovaj način buditi cimera.



* Namjerno ne pere tvoje prljavo posuđe

Nekim osobama ne smeta ako ne opereš svoje prljavo posuđe za sobom, a drugima će se od toga dizati kosa na glavi. To vrlo lako možeš otkriti: ako se skupilo puno posuđa za oprati, a ti doprineseš čajnom žličicom kojom si miješao/la kavu, vratiš se kući i vidiš da je oprano sve osim te žličice, poruka je jasna: sam/a peri svoje posuđe.



* Nova brava u vratima

Događalo se! Vratiš se kući i pokušaš gurnuti ključ u bravi i ne ide! Može li biti jasnije od ovoga? Vrijeme je da nazoveš kućepazitelja ili hitne intervencije i baciš koji hejt na cimera iako u dubini duše znaš da si zaslužio/la to.

L.B./izvor: The Tab
foto: Tumblr

Još vijesti