Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

'Bye bye' papirnatom izdanju: Ovaj zagrebački fakultet uveo je e-zamolbe

MojFaks | Vijesti, 11.01.2019.'Bye bye' papirnatom izdanju: Ovaj zagrebački fakultet uveo je e-zamolbe

Nekoliko fakulteta u Hrvatskoj odlučilo je 'živjeti' u skladu s 21. stoljećem pa su primjerice fizičke verzije indeksa odbacili pa uveli e-indekse. Studenti tako nikada više neće zaboraviti ponijeti indeks na ispit i neće morati čekati pred kabinetom za upis ocjene, a između ostalog, ne moraju ga više niti plaćati. Rijetko koje je visoko učilište uvelo i e-zamolbe, ali ne i Zdravstveno veleučilište u Zagrebu jer oni su rekli 'bye bye' papirnatom izdanju zamolbi.

Ako im slučajno treba zamolba, studenti Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu više neće morati čekati pred referadom. Naime, fakultet je uveo e-zamolbe koje će studentima uvelike olakšati život, ali i zaposlenicima referade.

...Naplaćivanje molbi na fakultetima je kršenje zakona: Uključi se u akciju 'Stop naplati dokumenata'...


E-zamolbe došle su s novom godinom pa se od 1. siječnja 2019. i primjenjuju. Na službenoj internetskoj stranici Zdravstvenog veleučilišta stoje točne upute za korištenje e-zamolbi u PDF formatu. Do zamolbi studenti mogu doći preko stranice student.zvu.hr gdje se prijavljuju sa svojim korisničkim podacima.

Izvor: zvu.hr

Točne upute možete pročitati na linku.

Ivana Petrić
foto: Darko Ba/MojFaks


e-zamolbeZdravstveno veleučilištezamolbaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se