Mojfaks.hr u Vijesti

Playground vodi u Banja Luku: prijavi se za 2xtreme festival do 1. 4. i osvoji party narukvicu besplatno!

Zašto Banja Luka? Zato jer je omjer žena i muškaraca 4:1 i dečkima treba pojačanje! Zato Playground, nova dimenzija zabave kada su u pitanju mladi i njihovi interesi, početkom svibnja organizira 2Xtreme festval u Banja Luci, drugom po veličini gradu u BiH. Posjet Banja Luci obuhvaća 3 dana lude zabave, 3 nezaboravna partya, rafting, paintball te veliki zajednički roštilj uz rijeku Vrbas.

25. ožujka 2014 15:30
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tisuće studenata iz regije, rafting i tulumi na rijeci Vrbas, paintball… Sve to na novom tulumu za mlade!

Za svaku prijavu do 1. travnja 2014., svaki polaznik na poklon dobiva party narukvicu! 

Kompletni festival zamišljen je kao vikend putovanje te druženje s ekipom u prirodi. Dolazak su već potvrdili studenti iz Sarajeva te lokalni studenti iz Banja Luke kojih je mnogo jer je Banja Luka poznati studentski grad. Suradnja sa svima njima garantira internacionalno druženje i nezaboravnu zabavu kakva je u pripremi.

2Xtreme festival predstavlja \'novu dimenziju zabave\' te inovativni program putovanja koji još nitko u Hrvatskoj nije ponudio. Naime, radi se o 3 dana zabave u prirodi uz rafting na rijeci Vrbas, koja slovi za jednu od najboljih i najpopularnijih rijeka za rafting u regiji. Uz rafting organizirani su paintball i sportski turniri. 

Festival će biti u tri dijela i to dva dijela koja će se održati u popularnom klubu \'Kanjon\' odmah pokraj rijeke dok će jedan dio festivala biti organiziran odmah uz rijeku gdje će uz festivalski dio biti organizirane razne igre, turniri te zajednička roštiljada.


Trenutno potvrđeni izvođači za Banja Luku su Mario Amarillo, Kosta Radman te mladi i sve popularniji dvojac Vanillaz
U Banja Luci će organizatori  najaviti i najveće EDM događanje u Zagrebu i okolici u 2014. godini pod nazivom Highsky festival koji će se 23. kolovoza 2014. održati na krovu WESTGATE shopping citya.  

PET RAZLOGA ZAŠTO S PLAYGROUNDOM OTIĆI U BANJA LUKU:

1. Omjer muškaraca i žena gotovo je 1:4  - u korist žena naravno. 
2. Banja Luka je kao grad dobio nagradu najgostoljubivijeg grada u regiji
3. Naučite peći ćevape od pravog majstora (koji ih priprema dok vi tulumarite uz rijeku Vrbas) i postanite majstor banjalučkih ćevosa!
4. Banja Luka kao grad slovi kao studentski grad te ima preko 30,000 aktivnih studenata
5. Rijeka VRBAS slovi kao TOP DESTINACIJA za rafting u EU. 

2Xtreme festival bit će ujedno i EXIT warm up party te Exit festival službeno sudjeluje na ovom festivalu kao \'PRIJATELJ FESTIVALA\'.

VIŠE INFORMACIJA NA: 
http://www.playground.hr


PR članak

Još vijesti