Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Polypodis: Cipele hobotnice i drugi najluđi modeli cipela

MojFaks | Vijesti, 27.08.2015.Polypodis: Cipele hobotnice i drugi najluđi modeli cipela

Samo nemojte u njima na predavanje ili ispit!

"Teške" i kompleksne cipele poput ovih hobotnica priskrbile su filipinskom modnom dizajneru Kermitu Tesoru slavu i obožavateljice među najbogatijim zvijezdama današnjice.


27-godišnjak je svojim cipelama s lubanjama na petama privukao pažnju Lady Gage, a uskoro su se njegove kreacije bez pete (nalik na kopita) našle u njenoj Gilt kolekciji cipela.

"Želim devijacije koje žive u ljudima pretočiti u dizajn svojih cipela", objasnio je za StyleBible. "Ovo je poput modne interpretacije bioloških i psiholoških devijacija u ljudima. Oduvijek me privlačila ideja da kreiram odjeću nadahnutu unutarnjih konfliktima ili nemogućnošću da kontroliramo unutarnje nagone ili strukturiramo svoje ponašanje na normalan način", objasnio je Kermit.Ovaj talentirani mladi dizajner studirao je na Koledžu UP Diliman, a svima koji bi željeli uspjeti u ovom poslu poručuje: "Učite, istražujte, prepoznajte umijeće i oizbjegavajte buntovništvo bez razloga."

L.B./izvor: StyleBible
foto: Kermit Tesoro


Kermit Tesoromodni dizajncipeleekstravagancijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se