Mojfaks.hr u Vijesti

Posrećilo ti se? Skeniraj kondom i napravi check in!

Student ili studentica kojima se posrećilo taj dan, trebali su svojim pametnim mobitelom skenirati QR kod na kondomu. Nakon skeniranja, korisnika se preusmjerava na stranicu kampanje, gdje se može prijaviti, odnosno check-inati...

22. svibnja 2012 12:29
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks



Točno 55 tisuća kondoma na kojima se nalazi QR kod podijeljeno je na Sveučilištu u Washingtonu u svrhu promocije kampanje za siguran seks pod nazivom "Where did you wear it?"

Student ili studentica kojima se posrećilo taj dan, trebali su svojim pametnim mobitelom skenirati QR kod na kondomu. Nakon skeniranja, korisnika se preusmjerava na web stranicu kampanje, gdje se može prijaviti, odnosno check-inati, ali i odgovoriti na nekoliko zanimljivih pitanja, kao na primjer, čemu je kondom poslužio, kako je bilo, na kojoj točno lokaciji je iskorišten i slično.



Trenutno se check-inalo više od 12.000 osoba.

"Cilj Where did you wear it? kampanje je taj da partneri mogu normalno razgovarati o kondomima. Za sada imamo podatak da je o kondomima razgovaralo između 82% i 92% korisnika" rekla je glasnogovornica kampanje, Kristen Glundberg Prossor.

Ovako to otprilike izgleda u praksi...



Foto: Wheredidyouwearit.com


Pročitaj još...
Što studentice dulje studiraju, to rjeđe koriste kondome

Još vijesti