Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Postani i ti dio serije 'Igra prijestolja'! Evo kako...

MojFaks | Vijesti, 09.07.2013.Postani i ti dio serije 'Igra prijestolja'! Evo kako...

I ove godine ekipa američke serije Igra prijestolja dolazi u Dubrovnik snimiti nekoliko epizoda. Najbolje od toga je da i vi imate priliku sudjelovati, samo se trebate prijaviti.

Ekipa poznate američke serije Game of Thrones dolazi i ovo ljeto na naš Jadran snimiti četvrtu sezonu serije. Zanimljivo je da ovaj put i vi imate priliku statirati. Na internet stranici Embassy Filmsa izašao je natječaj za sudjelovanje u popularnoj seriji 'Igra prijestolja'.

Kako stranica prenosi dovoljno je samo prijaviti se, uz nekoliko manjih uvjeta. Svi zainteresirani za muške uloge moraju imati između 18 i 70 godina, a za ženske između 15 i 60. Također, poželjno je da mlađa muška populacija (od 18 do 35 godina) bude sportski građena.

Četvrta sezona snimati će se u Dubrovniku i okolici, te Splitu i okolici u periodu od 20. kolovoza do 10. listopada. Da podsjetimo, u drugoj sezoni serije su pjevač Giuliano i glumica Kristina Krepela imali tu sreću da sudjeluju u snimanju.

I.Č.


igra prijestoljaposaosnimanjeserijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se