Mojfaks.hr u Vijesti

Europarlamentarka Šuica traži studente: Odradi praksu u Bruxellesu i Strasbourgu uz poticajnu stipendiju

Zastupnica u Europskom parlamentu, Dubravka Šuica, u potrazi je za studentima koji imaju želju i volju stažirati u krovnim organizacijama EU-a u Bruxellesu i Strasbourgu.

15. prosinca 2017 11:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti 4. i 5. godine Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Pravnog fakulteta u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld te Međunarodnih odnosa na međunarodnom sveučilištu Libertas u Dubrovniku i Zagrebu, imaju priliku prijaviti se na testiranje za stažista Dubravke Šuice.


Foto: Facebook@Dubravka Šuica

Riječ je o testiranju znanja o Europskoj uniji i EU institucijama, a ono će se održati 12. siječnja od 14 do 15 sati u Kući Europe u Ulici Augusta Cesarca 4 u Zagrebu. U svom "oglasu" za stažiste, zastupnica Šuica nudi rad u Europskom parlamentu i upoznavanje funkcioniranja europskih institucija, sudjelovanje u pripremi i provedbi projekata i događanja, poticajnu stipendiju i još pregršt toga.


Izvor: www.dubravka-suica.eu

Prijave se zaprimaju od 1. do 15. prosinca 2017. na dubravka.suica@europarl.europa.eu. Više o stažiranju kod europarlamentarke možete pročitati na stranici www.dubravka-suica.eu.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Dubravka Šuica

Još vijesti