Mojfaks.hr u Vijesti

Potraga: Tko terorizira studente i vrši nuždu pod tuševima doma?

'Ta osoba je već nekoliko puta izvršila veliku nuždu u tuširaoni našeg paviljona. Pod nekoliko puta mislim na više od 5 puta od početka ove akademske godine...'

27. ožujka 2013 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon štmo smo danas objavili članak \'Smiješni natpisi na vratima studentskih soba\', čini se da smo dobili i originalni slučaj iz jednog domaćeg studentskog doma. I nije svima tako smiješno. Evo o čemu se radi...

Na adresu portala esava.info došlo je pismo jednog ogorčenog studenta koji se žali na ponašanje jednog svog sustanara u domu.

\'Međutim, kako životna situacija ne bi bila predobra te kako svi zajedno ne bi pomislili da živimo u idealnom svijetu, jer kažu da je studentsko doba najljepše doba, našla se određena osoba koja nas je odlučila na najsiroviji način vratiti u surovu realnost. Ta osoba je već nekoliko puta izvršila veliku nuždu u tuširaoni našeg paviljona. Pod nekoliko puta mislim na više od 5 puta od početka ove akademske godine, a konkretno, radi se o tuširaoni desnog krila prizemlja\' – ogorčen je stanar popularnog studentskog doma \'Sava\'.

\'Ovim putem želio bih na zaista miran način apelirati na spominjanu osobu. Prijatelju, molim te, ubuduće vrši svoje potrebe na za to predviđenim mjestima. Potrudi se završiti svoju godinu čim prije, vrati se kući i kenjaj majci i ocu pod tuš koliko te volja\' – stoji u nastavku pisma objavljenog na esava.info.

Cijelo pismo pročitajte ovdje.


Provjeri još...
Sve u znaku ljepotica – evo kako se tulumarilo proteklog vikenda
Smiješni natpisi na vratima studentskih soba

Tražite posao? Provjerite aktualnu ponudu oglasa... 

Još vijesti