Mojfaks.hr u Vijesti

Pridružite se natjecanju App Start Contest uz stotine studenata!

App Start Contest, natjecanje studentskih timova u izradi mobilnih i Web aplikacija i ove godine poziva zainteresirane studente svih hrvatskih fakulteta i veleučilišta da budu dio mobilne revolucije koja je zahvatila cijeli svijet.

4. ožujka 2013 10:45
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na natjecanju u organizaciji studentske udruga eSTUDENT prošle je godine sudjelovalo preko 400 studenata s 20 različitih fakulteta diljem Hrvatske koji su timski razvijali vlastite aplikacije, pohađali edukativne radionice te bili u mogućnosti osvojiti bogate nagrade.

App Start Contest okuplja partnere iz industrije koji na natjecanju sudjeluju kao predavači i mentori te predlažu partnerske nagradne teme i odlučuju o nagrađivanju najboljih projekata.

 \'Natjecanje je odličan način za spajanje studenata s njihovim potencijalnim poslodavcima, što nam mogu potvrditi mnogi dosadašnji natjecatelji, poput Backwaya i Fieldpoda koji su nastavili s radom na svojim projektima u okviru Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.\', poručuju organizatori te pozivaju studente na prijavu tima do 10. ožujka na App Start Contest - prijava timova.

Natjecanje prati sve faze od ideje do realizacije mobilnih i Web aplikacija te se na svečanoj završnici u svibnju prezentiraju radovi finalista. Stručni žiri odlučuje o najboljim projektima koji potom dobivaju logističku potporu za daljnji razvoj i novčane nagrade iz bogatog nagradnog fonda u iznosu 98 000 kn.

App Start Contest je dio službene vještine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te upisivanjem vještine svi natjecatelji mogu, redovitim pohađanjem predavanja i finaliziranjem natjecateljskog rada, ostvariti pravo na 4 ECTS boda.

Još vijesti