Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Prijave traju do petka: Ova općina u Zagrebačkoj županiji svojim studentima isplaćuje uskrsnice

MojFaks | Vijesti, 04.04.2019.



 Prijave traju do petka: Ova općina u Zagrebačkoj županiji svojim studentima isplaćuje uskrsnice

Novčana pomoć studentima je uvijek dobro došla, a budući da se bliži Uskrs, jedna je općina nedaleko Zagreba svojim studentima odlučila dati uskrsnice. Baš kao i prethodnih godina.

Božićnice i uskrsnice je uvijek lijepo dobiti, a to osobito vrijedi ako ste student ili umirovljenik. Da neke općine brinu o svojim studentima pokazuju upravo uskrsnice koje će studentskom džepu svakako dobro doći.

Izvor: radiosamobor.hr

U zapadnom dijelu Zagrebačke županije smjestio se Stupnik sa svojom općinom koja je na svojim službenim internetskim stranicama izvijestila studente da se ondje jave zbog uskrsnice. Piše da se obavještavaju redovni studenti koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za financiranje prijevoza u Općini Stupnik da se jave u Općinu, a kao dokaz za isplatu uskrsnice potrebno je donijeti potvrdu fakulteta i osobnu iskaznicu.

Rok prijave je 5. travnja pa zainteresirani studenti trebaju požuriti. Sve o tome kako do uskrsnice pročitajte na službenoj stranici Općine Stupnik.

Ivana Petrić
foto: Pixabay/MojPosao


uskrsnicastudentiOpćina Stupnik



Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se