Mojfaks.hr u Vijesti

Prijavi se i osvoji stipendiju od 11.400 eura

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RITACMT) raspisala je natječaj za dodjelu 4 stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). Stipendije se odobravaju za sve četiri akademske godine, a pokrivaju 50% troškova školarine. Ispiti će se održavati u 8 gradova, u Hrvatskoj i regiji.

10. lipnja 2013 11:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

- Jedna stipendija od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Međunarodno poslovanje (Zagreb)

- Jedna stipendija u iznosu od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik)

- Dvije stipendije u iznosima od 11.400 eura za upis na preddiplomski stručni studij Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb)

Kako do stipendije?

Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Svi prijavljeni kandidati pristupit će ispitu iz matematike i engleskog jezika te intervjuu. Četiri kandidata koji postignu najbolje rezultate ostvarit će pravo na stipendije. Ispiti i intervjui održavat će se u osam gradova, u Hrvatskoj i regiji, prema sljedećem rasporedu: nedjelja 16.6. (Sarajevo), ponedjeljak, 17.06. (Split, Rijeka, Osijek i Mostar), utorak 18. 6. (Podgorica) te petak 21.6. (Zagreb i Dubrovnik).

Prijave na natječaj zaprimaju se najkasnije do 17. 6. 2013. Za prijavu je potrebno popuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećoj poveznici  – OBRAZAC ZA PRIJAVU. Iskoristite izvrsnu priliku, prijavite se!



Više o Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju

SVA PREDAVANJA SU NA ENGLESKOM JEZIKU, A NASTAVNI PLAN I PROGRAM USKLAĐENI SU SA STANDARDIMA JEDNOG OD VODEĆIH AMERIČKIH SVEUČILIŠTA RIT.

Podružnica uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology


Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) osnovana je 1997., kao podružnica jednog od najuglednijih privatnih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Rochester Institute of Technology (Rochester, New York), te kao prva privatna visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj.

Međunarodno priznata američka diploma

RIT/ACMT studentima dodjeljuje dvije diplome, američku diplomu od Rochester Institute of Technology i hrvatsku od Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S međunarodno priznatom američkom diplomom RIT-a diplomanti imaju izvrsne prilike za zapošljavanje diljem svijeta.



Visoki standardi obrazovanja

Programi i nastavni planovi visoke škole  u potpunosti su usklađeni s visokim standardima obrazovanja američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, po suvremenim američkim programima, a mnogi predavači američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Kvalitetu studija potvrđuju brojne međunarodne akreditacije.

Visok postotak zapošljavanja

Kroz program razvoja karijere i stručnu praksu u tvrtkama, RIT/ACMT već od prve godine studija studente priprema za uspješan izlazak na tržište rada te na izazove i uvjete koji ih očekuju u stvrnome poslovnom svijetu. Rezultat tih nastojanja su statistike koje govore kako otprilike 80% diplomanata RIT/ACMT-a pronađe posao u prva tri mjeseca po završetku studija.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na e-mail: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite poveznicu - STIPENDIJA.

Sponzorirani članak

Još vijesti