Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dobre vijesti iz ZET-a: Kad već niste mogli koristiti 'pokaze', barem će vrijediti dulje!

MojFaks | Vijesti, 04.05.2020.Dobre vijesti iz ZET-a: Kad već niste mogli koristiti 'pokaze', barem će vrijediti dulje!

Studenti i svi drugi koji koriste ZET javni gradski prijevoz, a koji su u vrijeme obustave prijevoza imali valjani mjesečni ili godišnji kupon na pretplatnoj karti, mogu produljiti valjanost istih.

Svi putnici koji žele produljiti valjanost svojih mjesečnih ili godišnjih ZET pokaza trebaju se do 31. svibnja javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a kako bi ostvarili pravo na produljenje valjanosti istoga.

Putnici s mjesečnim kuponima ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza u mjesecu za koji je kupon izdan. Prilikom javljanja na neko prodajno mjesto bit će im izdana potvrda te će kupon vrijediti od dana izdavanja potvrde i bit će produljen prema broju dana obustave javnog prijevoza.

Onima koji koriste godišnji kupon valjanost će biti produljena od dana prestanka valjanosti aktivnog godišnjeg kupona razmjerno broju dana obustavljenog prijevoza, pa se korisnici takvog kupona trebaju osobno javiti na jedno od prodajnih mjesta ZET-a najkasnije do dana isteka godišnjeg kupona.

Korisnici pretplatnih kupona nemaju pravo na povrat novca.

Za više detalja posjetite službenu ZET internetsku stranicu.

V.S.
foto: MojFaks


ZETjavni prijevozmjesečni pokazgodišnji pokazpokazproduljenjeprijevozstudentiKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se