Mojfaks.hr u Vijesti

Profesor dobio otkaz jer je poznatom glumcu dao lošu ocjenu

Ići na faks, i to ozbiljno ići na faks, nije nimalo jednostavno. A raditi i ići na faks još je kompliciraanije i, dakako, teže. Neobičan slučaj povezan s poznatim glumcem Jamesom Francom dogodio se na Sveučilištu New York.

20. prosinca 2011 10:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Otkaz proseforu zbog dodijeljene zaslužene ocjene

Naime, ovaj glumac ondje studira, ali se rijetko pojavljuje na predavanjima. Stoga je profesor  Jose Angel Santana, koji je predavao \'Directing the Actor II\' odlučio glumcu dati tek dovoljnu ocjenu zato jer je pohađao samo 12 od ukupno 14 predavanja.

Nakon ovoga uprava fakulteta mu je dala otkaz. Profesor je rekao da su ga ismijali jer je jednom glumcu dao tako lošu ocjenu te su ga na kraju i otpustili.

Sada će profesor na sud i tužit će Sveučilište New York kako bi dobio svoj posao natrag. Svi ostali profesori na istom sveučilištu dali su Francu dobre ocjene. No, još je zanimljivija činjenica da je James Franco jednoj od svojih profesorica ponudio da napiše scenarij i režira film \'William Vincent\' u kojem Franco glumi.

\'Po mom mišljenju, ovo je sveučilište pretvoreno u imovinu Jamesa Franca, u nešto što se može kupiti i koristiti za vlastite ciljeve\', rekao je profesor Jose Angel Santana.

Franco je također prošle jeseni podučavao na istom sveučilštu i to kako preraditi poeziju za kratke filmove.

N.LJ.J.

Još vijesti