Mojfaks.hr u Vijesti

Profesor iPadom snimao studenticu na razmjeni pod tušem!

Puno puta čitali smo o perverznjacima koji svojim pametnim telefonima pokušavaju snimiti djevojke u nezgodnim situacijama. Ovaj put je maca pokucala na vratanca – žrtva je snimila perverznjaka kako ju snima dok se tušira!

5. lipnja 2014 14:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Darrien Lamont Tucker, optužen je za 5 pokušaja video nadziranja sa sumnjivim namjerama. Policijski službenici optužili su ga da je koristio iPad kako bi snimao video snimke 18-godišnje djevojke koja je došla na razmjenu i smjestila se u kući obitelji ovog profesora.

Tucker je mislio da je jako domišljat i pametan – gurnuo bi samo rub iPada ispod vrata kupaonice, na taj način snimio bi video, a mislio da će ostati neotkriven.

No studentica na razmjeni skužila je iPad i o čemu se radi pa je postavila vanjsku kameru kojom je snimila perverznjaka kako čuči kraj vrata, a još je iz kupaonice okinula par fotki iPada koji je izvirivao ispod vrata.

U to je vrijeme Tucker radio kao profesor tjelesnog u McLean School of Maryland, a njegova je obitelj odlučila ugostiti studenticu na razmjeni.

Nakon incidenta, Tucker je suspendiran, a rečeno mu je i da se “ne vraća na kampus, ne sudjeluje niti posjećuje školska događanja i sjednice zaposlenika niti uspostavlja kontakt s učenicima ove škole.


L.B./izvor: The Washington Post
foto: sxc.hu

Još vijesti