Mojfaks.hr u Vijesti

Provjerite jeste li na listi: Napokon objavljeni rezultati natječaja za braniteljsku stipendiju

Iako se činilo da studenti neće tako skoro saznati rezultate natječaja za 'braniteljsku' stipendiju, obistinilo se obećanje ministra branitelja, Tome Medveda koji nam je u razgovoru u utorak rekao da će rezultati biti poznati ovaj tjedan pa sada studenti znaju jesu ostvarili pravo na novčanu potporu.

19. travnja 2018 12:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, uvažavajući uvjete natječaja, na sjednici održanoj 18. travnja 2018. godine, odobrio je 3817 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2017./2018. godinu, stoji na službenim stranicama Ministarstva branitelja.

...Braniteljske stipendije opet kasne: Ministar Medved za MojFaks otkriva kada će objaviti listu dobitnika...



Izvor: Shutterstock

Ugovori o stipendijama bit će poslani stipendistima na kućne adrese koje su naveli u prijavi. Ministarstvo moli sve učenike i studente koji su u međuvremenu ostvarili povoljniju stipendiju te time odustaju od stipendije Fonda za stipendiranje, da pisanom izjavom o tome obavijeste Fond za stipendiranje.
 
Sve dodatne informacije u svezi natječaja mogu se dobiti na broju telefona: 01/3657-953 ili na mail: stipendije@branitelji.hr.

Jeste li i vi na listi dobitnika stipendije provjerite na linku.

Ivana Petrić
foto: Shutterstock

Još vijesti