Mojfaks.hr u Vijesti

Provjerite što vaš omiljeni seks-položaj govori o vašoj vezi!

Jeste li se ikada zapitali zašto s partnerom određene seks-poze prakticirate češće nego druge? Neki stručnjaci tvrde da vaše omiljene poze otkrivaju mnogo o vašoj vezi...

1. srpnja 2014 15:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ogledalce, ogledalce moje… Kažu da i vaša omiljena seks-poza govori mnogo o vama i vašem partneru. Jeste li u stabilnoj vezi ili kovitlacu strasti, temelji li se vaš odnos na kompromisu ili povezanosti, težite li avanturama ili rutini… Sve je ovo moguće iščitati iz vaše seks-poze koju najčešće prakticirate sa svojim partnerom.

Nije svejedno da li najviše volite misionarsku pozu, doggy style ili pozu kada je žena gore. Svaka od ovih seks-poza ima svoju posebnu priču.

Misionarski položaj

Znači da ste u stabilnoj i dugoj vezi, i da se odlično razumijete. Veza vam je stabilna, a neizbježno je u ovoj fazi ući u rutinu svakodnevice. Međutim, to vam ne smeta. Dapače, osjećate se ugodno i sigurno.

Ljubav koju takvi parovi osjećaju jedno prema drugome s godinama se produbila, ali malo eksperimentisanja u spavaćoj sobi ne bi škodilo“, tvrdi Nikki Ransom-Alfred, stručnjakinja za seks i veze.

Poza kaubojke

Vaš odnos se zasniva na kompromisu. Poza u kojoj je žena gore znak je da znate da se zabavljate. Samopouzdani ste i volite eksperimentirati. Bez ustručavanja ćete se pobrinuti za svoj užitak.

Veza ovakvih parova se zasniva na kompromisu i povjerenju, a probleme rješavaju zajednički”, kaže Stacy Rybchin, osnivač portala „My Secret Luxury“.

Doggy style

Vaš odnos je pun avanturističkih trenutaka. Otvoreni ste i iskreni u seksu, ali i na svim životnim poljima. Sigurni ste u svoju seksualnost i ne stidite se svog tijela, pa bez ikakve uzdržanosti uživate u krevetu.

Poza sa strane

Označava vašu veliku emotivnu povezanost. Poza u kojoj partneri leže na boku, a pritom je muškarac pozadi, omogućava posebnu vrstu intimnosti. Brižni ste i predani jedno drugome i neprestano imate potrebu za fizičkim i emocionalnim kontaktom. Odlično se razumijete, naročito na emotivnom nivou.

Seks na brzaka

Vama strasti zasigurno ne nedostaje. Pod tušem, u autu ili na kuhinjskom stolu, vi ćete svaki trenutak iskoristiti za seks. Veza vam je dinamična, strastvena i nadasve spontana.

L.B./izvor: ATVBL
foto: sxc.hu

Još vijesti