Mojfaks.hr u Vijesti

Puno novih radnih mjesta: MUP opet traži više od 200 mladih za stručno osposobljavanje

Ministarstvo unutarnjih poslova uputilo je poziv za stručno osposobljavanje na različitim poslovima unutar ministarstva. Ova vijest vjerojatno će razveseliti mnoge mlade koji već neko vrijeme tragaju za prvim poslom u struci.

2. kolovoza 2018 11:57
Puno novih radnih mjesta: MUP opet traži više od 200 mladih za stručno osposobljavanje

Puno novih radnih mjesta: MUP opet traži više od 200 mladih za stručno osposobljavanje Foto: MojFaks

Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutarnjih poslova objavljen je 1.kolovoza. Rok za prijavu je 8 dana od dana objave, piše na službenoj internetskoj stranici MUP-a. Pa se tako tu mogu naći poslovi u kabinetu ministra poput onog u službi za odnose s javnošću ili pak u Centru za forenzična pitanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić". Budući da MUP traži više od 200 mladih ljudi, našlo se tu različitih zanimanja.

Izvor: mup.hr.

U prijavi na javni poziv kandidati/kinje trebaju navesti osobne podatke (ime i prezime, mjesto i datum rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona ili mobitela te po mogućnosti e-mail adresu)  te redni broj i naziv mjesta na koje se prijavljuju. Također moraju dostaviti i obrazac prijave koji mogu pronaći OVDJE.

Pored navedenog kandidati/kinje moraju dostaviti i određenu dokumentaciju. Sve informacije o radnim mjestima, potrebnoj dokumentaciji kao i sve ostale uvjete možete pronaći OVDJE.

Ivana Petrić
foto:

Još vijesti