Mojfaks.hr u Vijesti

Radilica – specijalist za traženje studentskih poslova

Poslovi koji su studentima ponuđeni u SC-u češće nego rjeđe nam ne predstavljaju neki mentalni izazov i obavljamo ih iz samo jednog razloga – satnice koja se kreće u rasponu 15 – 20 kuna...

25. veljače 2010 16:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kada sam prvi puta pisala CV za pravi posao našla sam se pred pravim izazovom – reći ili ne poslodavcu da IMAM radnog iskustva i da sam, između ostalog, dva puta zaredom bila izabrana za djelatnicu mjeseca u sendvičarnici u kojoj sam radila nekoliko mjeseci, i da sam bila Badelova hostesa koja je ostvarivala odlične in store prodajne rezultate? Iako su to bili moji najveći poslovni uspjesi, \'pravom\' poslodavcu činili bi se, u najmanju ruku, neozbiljno.

Poslovi koji su studentima ponuđeni u SC-u češće nego rjeđe nam ne predstavljaju neki mentalni izazov i obavljamo ih iz samo jednog razloga – satnice koja se kreće u rasponu 15 – 20 kuna. Bez perspektive, bez preporuka, bez stavke za CV kada jednom okončamo školovanje.

Ekipa iz Radilice, uvidjevši ovaj problem odlučila se na dosad potpuno novi i perspektivniji pronalazak poslova s fleksibilnim radnim vremenom za sve osobe sa studentskim pravima koje se uz zaradu žele pohvaliti i radnim iskustvom. Radilica je idealna i za one koji žele znati da imaju velike šanse da ih poslodavac nakon diplome neće ostaviti na cjedilu već rado prihvatiti radnu knjižicu umjesto studentskog ugovora.

Nakon prijave na stranicu i početnih testiranja na koja ćeš biti pozvan/a čekaju te posao, fleksibilno radno vrijeme i honorar kojim nećeš biti razočaran/a. Radilicu će ti omogućiti i pohađanje dodatnih edukacija u vlastitoj organizaciji vezanih uz tvoj posao i način na koji ga možeš najbolje i najefikasnije obavljati.

Ako ti ovo zvuči predobro da bi bilo istina, provjeri i listu klijenata Radilice među kojima su i Avon, Iskon Internet, Briefing, Business.hr, Blitz i Renault Hrvatska. Izgleda da netko ipak voli i razumije studentske želje i potrebe.

Link: http://www.radilica.hr/


I.V.

Još vijesti