Mojfaks.hr u Vijesti

Random day at 3rdfloor

Dizajn odjel full-service digitalne agencije Degordian, otvara svoja vrata svim dizajnerima koje zanima kako izgleda jedan dan u životu digitalnog dizajnera.

11. studenog 2014 13:57
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dizajn odjel digitalne agencije Degordian, poznatiji kao 3rdfloor, otvara svoja vrata znatiželjnim dizajnerima kojima će predstaviti procese i način rada, projekte, te članove tima. U četvrtak, 20. studenog od 15:30 do 17:30 sudionici mogu očekivati zanimljivu edukaciju te druženje s digitalnim dizajnerima koji će im prenijeti vlastita iskustva i znanja.

Svi zainteresirani, koji žele naučiti više o digitalnom dizajnu te iz prve ruke vidjeti kako izgleda jedan dan u životu dizajnera digitalne agencije, mogu se prijaviti do ponedjeljka, 17. studenog na meet3rdfloor@degordian.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, rad po izboru i kratku motivaciju.

S obzirom na ograničene resurse, prednost će imati prijavljeni koji pokažu motivaciju i interes slanjem rada koji ih najbolje predstavlja uz kratki opis motivacije za sudjelovanjem.

Degordian je full service digitalna agencija sa sjedištem u Zagrebu i uredima u Austriji, Srbiji i BiH. Osnovana je 2009. godine, a visoku razinu stručnosti potvrđuju Google Analytics i Google AdWords Partner certifikati, kao i MailChimp Expert certifikat. Osim fokusa na digitalna rješenja, agencija je razvila vlastite proizvode - socialpuzzle.com, mediatoolkit.com i socialnumbers.com.

L.B.

Još vijesti