Mojfaks.hr u Vijesti

Reebok Forever Floatride Energy – vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni

Od brojnih sportskih aktivnosti trčanje je zasigurno najjednostavnije jer sve što vam je potrebno za bavljenje ovim sportom je odličan par tenisica. Svjetski poznati fitness brend Reebok upravo je predstavio svoj novi model trkačkih tenisica Forever Floatride Energy koji pruža vrhunsku tehnologiju po najpristupačnijoj cijeni do sada.

11. travnja 2019 13:57
Reebok Forever Floatride Energy – vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni

Reebok Forever Floatride Energy – vrhunska tehnologija po pristupačnoj cijeni Foto: MojFaks

"Svojim performansama Reebok Forever Floatride Energy najavljuje posve novu generaciju tenisica za sve atletičare diljem svijeta", rekao je Scott Daley, generalni direktor Running proizvoda u Reeboku. Dodao je kako ovaj proizvod predstavlja novi korak u evoluciji Reeboka, koji će zahvaljujući novoj povratnoj energiji koju pruža omogućiti potpuno novi doživljaj svim trkačima.

Tenisice elegantnog i modernog izgleda dizajnirane su kako bi pomogle sportašima da ostvare najbolje rezultate tako što im pružaju maksimalni povrat energije tijekom svakog koraka. Reebok Floatride Energy sadrže Reebokovu najnoviju Floatride Energy pjenu koja je lakša u odnosu na druge materijale i pruža maksimalnu razinu prilagodljivosti pa su ove tenisice idealne za trčanje.



Da je kombinacijom lagane pjene i prozračnog mrežastog gornjeg dijela postignuta savršena ravnoteža između udobnosti, responzivnosti i fleksibilnosti, možete se uvjeriti i sami ako se uputite u Reebok Fitzonu u Arena Centru ili kod Reebokovih maloprodajnih partnera Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision i potražite Reebok Floatride Energy tenisice po pristupačnoj cijeni od 749,00 kuna.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/

PR tekst

Još vijesti