Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Odsad i kao dvopredmetni! Od jeseni dodatne kombinacije studijskih programa na ovom zagrebačkom fakultetu

MojFaks | Vijesti, 12.06.2020.Odsad i kao dvopredmetni! Od jeseni dodatne kombinacije studijskih programa na ovom zagrebačkom fakultetu

S Fakulteta hrvatskih studija stigla je nova vijest koja će posebno obradovati ljubitelje sociologije.

Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija na svom Facebook profilu obratio se svim studentima fakulteta, a naročito studentima sociologije. 

...Velike promjene: Što će sada biti sa studentima Hrvatskih studija i što će na to reći budući poslodavci?...


Kako su napisali u objavi, nakon njihovih upornih upita i zapitkivanja, na Senatu Sveučilišta u Zagrebu izglasane su kvote za upis i na dvopredmetni diplomski studij sociologije za sljedeću akademsku godinu.

...Jeste li znali da Hrvatski studiji nisu fakultet već imaju status podružnice?...


"Od sada će se sociologija moći studirati na diplomskoj razini i u dvopredmetnoj kombinaciji s već ranije odobrenim dvopredmetnim diplomskim studijima (povijesti, kroatologijom, filozofijom i hrvatskim latintetom). Dvopredmetni studij je nastavnički, a jednopredmetni diplomski ostaje kao i do sada – znanstveni", objavili su iz Studentskog zbora Fakulteta hrvatskih studija.

A.Z.
foto: Facebook@Hrvatski studiji


sociologijadiplomski studijFakultet hrvatskih studijakvoteKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se