Mojfaks.hr u Vijesti

Seks i Google naočele – napokon se uvukao i u naše krevete!

Prošlo je dosta vremena otkada se tehnologija uvukla u sve dijelove našeg života, stoga ne čudi da je napokon pronašla put i do naših kreveta.

22. Siječnja 2014 11:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Google pametne naočale zamišljene su kao svojevrsno „pomagalo“ u svakodnevnom životu; pomoću njih možete prevesti natpise na stranim jezicima, saznati temperaturu, pročitati recepte dok kuhate... bilo je samo pitanje vremena kad će dobiti svoju svrhu i u krevetu.

Skupina entuzijasta izmislila je aplikaciju za pametne naočale pomoću koje sex neće nikada biti isti – pomoću ovih „čarobnih“ naočala možete pratiti „sve što se događa“ i to iz svakog kuta. U isto vrijeme prikazuje vam se ono što vi vidite, ali i ono što vidi vaš partenr te cjelokupni prizor.

Ukoliko vam ponestane inspiracije, dovoljno je izgovoriti „give me ideas“ i pametne naočale će vam predložiti sex poze koje biste mogli isprobati. Oko glazbe i svijetla također više ne morate brinuti - dovoljno je izgovoriti naredbu i sve će biti sređeno.



Po završetku ljubavnog čina, pametne naočale slažu slike i stvaraju filmić koji možete pogledati u roku od 5 sati – nakon tog vremena uništava se zauvijek.

Iako je aplikacija zamišljena kao dodatak kvaliteti seksualnom životu, tek ćemo vidjeti hoće li ovako nešto pomoći ili odmoći.

I.N.
Foto: photoxpress.com

Još vijesti