Mojfaks.hr u Vijesti

Seksaju li se Hrvatice na prvom spoju?

Ako ste planirali neki vrući "dejt" večeras ili čekate da vam se posreći već neko vrijeme – možda biste mogli napokon doći na svoje! Rezultati ispitivanja koje je proveo tportal.hr mogli bi vas oraspoložiti. Pitali su nekoliko Hrvatica nakon koliko spojeva im je prihvatljivo poseksati se, a rezultati daju naslutiti da Hrvatice uopće nisu konzervativni kao što to mnogi misle!

14. veljače 2014 13:03
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

>> Provjeri još... Ovi tipovi ženskog tijela izludit će svakog muškarca

Šefica marketing sektora u jednoj velikoj firmi iz Zagreba, 39-ogodišnja Maja, iz iskustva kaže kako nema ništa protiv seksa na prvom sastanku.

“Ne očekujem seks na prvom sastanku, ali u praksi, ako se sve ide ka tome, može mi se i to dogoditi. Da, na prvom dejtu. Možda se to češće radi kad je osoba već zaljubljena u tu osobu, nekome se želi osvetiti ili je odlučila igrati na sasvim novu kartu. Odigra, pa što bude. Ipak, ne događa se to često. Ako osoba želi najprije da poradi na kvalitetu odnosa i dobro upozna partnera, to joj se neće dogoditi, ni u zanosu, ni nagonski, ni pod uticajem alkohola. Ali ako se dogodi, ne treba žaliti sto godina”, ispričala je za tportal.hr.

Za razliku od Maje, 33-ogodišnja Valerija smatra da treba biti oprezniji po tom pitanju.
“Mislim da niko ne može da kaže da seks treba da \'padne\' na ovom ili onom sastanku jer je to individualno. Lično, nikada to nisam uradila na prvom dejtu. Najčešće čekam da prođe neko vrijeme i da muškarca malo bolje upoznam. Naime, jednom sam čitala da se kod žena tokom seksa proizvodi oksitocin koji ih vezuje za muškarca, zbog čega ga više ne vide jasno. Mogu reći da sam to lično iskusila i u takvom stanju donijela i neke pogrešne odluke. Zbog toga čekam sa seksom dok sama ne procijenim da je to muškarac koji mi se sviđa, a za to je najčešće potrebno neko vrijeme, možda čak i mjesec, dva. Ako vidim da on forsira seks, jednostavno odustanem jer nisam zainteresovana za isključivo seksualne veze”, rekla je profesorica iz Zagreba.

>> Najgori tipovi s kojima ćeš završiti na prvom dejtu

>> Seksualne fantazije: Evo koje su najčešće, a koje najrjeđe i najneobičnije!

Tridesetpetogodišnja Anita kaže da joj više od tri sastanka bez seksa nije prihvatljivo.
“Ako postoji kemija između nas i oboje to želimo, zašto ne bi bilo seksa već na prvom sastanku? Zbog čega gubiti vrijeme? Ljudi u našim godinama nemaju vremena za igre i igrice. Lično, želim odmah da znam na čemu sam i odgovaramo li jedno drugom i u tom pogledu. Više od tri dejta bez seksa nije mi prihvatljivo”, ispričala je stručnjak za marketing.

A da ovakve spoznaje o Hrvaticama nisu vezane uz jedno istraživanje potvrđuje i ono koje je proveo britanski proizvođač testova za trudnoću – Clearblue. Od  9384 ukupno ispitane žene, njih čak 56.35% izjavilo je da vodi ljubav 2-3 puta na tjedan, dok ih je 16.15 % reklo da vodi ljubav svaki dan. Uopće nije loše! Hrvatice su očito i aktivnije nego li se to najčešće misli. 
40% ispitanih žena prvi je seksualni odnos imalo kad su već bile punoljetne, a 7% prije svoje 15. godine. Čak je 30% Hrvatica imalo više od 10 seksualnih partnera, prenio je portal Beauty Cro.

Možda su Čehinje i Skandinavce doista precijenjene.

L.B.

Provjeri još...

>> Procurila snimka tinejdžerskog seksa u jednom zagrebačkom klubu
 
>> Varala ga je mjesecima, ali sigurno nije očekivala ovako okrutnu osvetu!

Još vijesti