Mojfaks.hr u Vijesti

Selidba do kraja tjedna: Ponovno spuštena bodna granica za useljenje u studentske domove

Studentski centar u Zagrebu izvijestio je na svojoj službenoj internetskoj stranici da se po drugi put spustila bodna granica za useljenje u zagrebačke studentske domove.

13. ožujka 2018 13:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Spuštena bodna granica za useljenje u studentske domove u Zagrebu sada iznosi 1364. Na internetskoj stranici zagrebačkog SC-a stoji da Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove od 12. ožujka do 16. ožujka 2018.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice trebaju se javiti u Poslovnicu za smještaj studenata (Savska cesta 25) radi rasporeda, sukladno slobodnim kapacitetima, u studentske domove.  Radno vrijeme Poslovnice za rad sa strankama je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati.

Foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks

Studenti Poslovnicu za smještaj studenata mogu kontaktirati osobno, telefonom (01 4593 570 i 01 4593 582) te mailom na adresu: poslovnica@sczg.hr. Ostvareni broj bodova u Natječaju za smještaj studenta u studentske domove za akademsku godinu 2017./2018. studenti mogu vidjeti na osobnom profilu.

Ivana Petrić
foto: M.Trbuščić/arhiva MojFaks

Još vijesti