Mojfaks.hr u Vijesti

[Šifra 'snijeg'] Uz prognozu stiže prilika za posao: I ove godine studenti čiste grad od snježnih pahulja

Iako se po vremenu i vanjskim temperaturamane čini da ćemo snijega imati tako skoro, zima je nepredvidiva i potrebno se pripremiti za nju.

9. studenog 2017 15:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Stoga je Studentski servis osječkog Studentskog centra uputio javni poziv svim redovitim studentima iz Osijeka zainteresiranima za posao čišćenja snijega, po pozivu poslodavca, a prema potrebama uvjetovanih vremenskim prilikama da se prijave, piše Osijek031.

Prijave se vrše na e-mail mcondic@stucos.hr s naznakom "snijeg" u subjectu maila. U prijavi je potrebno navesti broj mobitela na koji su studenti/ce dostupni te kada su dostupni: tijekom jutra, cijelog dana i večeri...

Mole se da se jave samo oni studenti koji su spremni po pozivu poslodavca doći na odredište s kojega će kao dio mobilne ekipe stalno uposlenih biti prebačeni na mjesto obavljanja posla, a to su najčešće dvorišta, prostori i parkirališta uz stambene zgrade, nogostupi uz prometnice i druge javne površine u gradu.

Poslodavac će osigurati alat za rad i fluo prsluke, a zarada je 30 kuna po satu. Studenti će biti pozivani za najmanje 4 sata rada, dakle za najmanje 120 kuna po dolasku + 30 kuna za svaki više odrađeni sat.

L.B./izvor: Osijek031
foto: Freeimages

Još vijesti