Mojfaks.hr u Vijesti

Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) raspisalo je u srijedu natječaj za prijam u kadetsku službu. U akademskoj godini 2019.2020. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija. Riječ je o Vojnom inženjerstvu i vojnom vođenju i upravljanju, Vojnom pilotstvu te Vojnom pomorstvu.

21. ožujka 2019 11:19
Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata

Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata Foto: MojFaks

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske raspisalo je u srijedu, 20. ožujka 2019. javni natječaj za prijam u kadetsku službu i to na preddiplomski studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja, za kadete vojne pilote te integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo.

Izvor: morh/vodič

U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata  upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, stoji na službenoj internetskoj stranici MORH-a. Na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva bit će primljeno do 70 kandidata, a na preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja do 40 kandidata.

Studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja


Rok za podnošenje prijava je 10. svibnja 2019. godine, a više informacija o upisu na preddiplomski studij Vojnog inženjerstva i studij Vojnog vođenja i upravljanja možete pronaći OVDJE.

U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 20 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija na Sveučilištu u Zagrebu, Fakultetu prometnih znanosti.

Studij Aeronautike (vojni pilot)


Na preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot upisuje se do 20 kadeta.

Rok za podnošenje prijava je 19. travnja 2019, a više detalja o natječaju saznajte OVDJE.

Studij Vojno pomorstvo


Također, raspisan je natječaj za prijem u kadetsku službu na prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Vojno pomorstvo na Sveučilištu u Splitu.

Na preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo upisuje se do 25 kandidata, a rok za podnošenje prijava je 10. svibnja 2019., a više detalja o natječaju saznajte OVDJE.

Izvor: morh

Sve informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814, te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

Ivana Petrić
foto: morh.hr

Još vijesti