Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

FOTO Palačinke svim studentima! STUC pozvao na degustaciju - uvode omiljenu slasticu u redovnu ponudu restorana

MojFaks | Vijesti, 06.02.2018.FOTO Palačinke svim studentima! STUC pozvao na degustaciju - uvode omiljenu slasticu u redovnu ponudu restorana

Degustacija palačinki odvila se jučer za osječke studente u studentskom restoranu STUC. U 12 popodne studenti su mogli svoje nepce počastiti palačinkama različitog 'fila' i to po izboru.

U restoranu samoposluživanja u Istarskoj 5 u Osijeku studenti mogu otići po svoju "dozu" palačinki od marmelade, Nutelle i bijele Lino Lade. U slučaju da se studentima ideja s palačinkama u ponudi restorana svidi, Studentski centar Osijek učinit će to da palačinke postanu dio stalne ponude.Kako kažu na svom Facebook profilu, rado će primiti ideje i prijedloge studenata, osobito ako im se svide palačinke (a ne znamo kako im se ne bi svidjele).


foto: Facebook@Studentski servis Osijek - Studentski cenatr u Osijeku via Sara Časar

Sudeći po komentarima koje je objava osječkog SC-a izazvala među studentima, ne sumnjamo da će ova delicija ući u standardnu ponudu osječkih menzi.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Studentski servis Osijek - Studentski centar u Osijeku/Sara Časar/Pixlr


palačinkeSTUCOsijekosječki studentimenzaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se