Mojfaks.hr u Vijesti

Zbog petarde završio na operaciji: Ulazak Hrvatske u polufinale student 'proslavio' u bolnici

Prolazak hrvatske reprezentacije u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji mnogima će ostati u lijepom sjećanju. Glavni trgovi u većini hrvatskih gradova bili su puni navijača, navijačkih rekvizita i nažalost – pirotehničkih sredstava. Koliko su petarde opasne ponovno nam pokazuje primjer studente koji je zbog pirotehnike završio na operacijskom stolu.

9. srpnja 2018 12:35
Zbog petarde završio na operaciji: Ulazak Hrvatske u polufinale student 'proslavio' u bolnici

Zbog petarde završio na operaciji: Ulazak Hrvatske u polufinale student 'proslavio' u bolnici Foto: MojFaks

Student Patrick Cikač iz Varaždina dokaz je tome kako se ponekad gledanje utakmice na gradskom trgu zbog tuđe gluposti i nemara može pretvoriti u katastrofu. Naime, Patrik studira u Zagrebu i u subotu je s prijateljima otišao na Trg bana Jelačića gledati utakmicu između Hrvatske i Rusije te se ekipa na nakon tekme uputila u obližnji fast food nešto pojesti i porazgovarati. Međutim, ovu večer neće pamtiti samo po prolasku hrvatske reprezentacije u polufinale, piše varazdinski.hr.

Patrick je zbog tuđe nepažnje morao na operaciju koja je trajala čak dva sata... izvor: varazdinski.hr

"Najednom je netko bacio petardu u limenci pokraj mene te su me pogodili šrapneli, ubrzo sam osjetio krv i ranu u svojem vratu te je pozvana hitna", rekao je Patrik te dodao da je rana bila samo malo dublja, bila bi mu prerezana vena.

...Repka zaslužna za navalu mladih koji upisuju faks: \'Što dalje na prvenstvu, to nama više studenata\'...


Patrik je završio u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu i na operaciji koja je trajala dva sata. Policija traga za počiniteljem te je podignuta kaznena prijava. Ovo može poslužiti kao još jedno upozorenje svima, koliko opasna mogu biti pirotehnička sredstva i kako sasvim jednostavno možete nekoga ozlijediti.

Ivana Petrić
izvor: varazdinski.rtl.hr
foto: Profimedia

Još vijesti