Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Slovenski turisti demolirali studentski dom - sukobili se sa studentima, razbili vrata, urlikali...

MojFaks | Vijesti, 03.01.2018.Slovenski turisti demolirali studentski dom - sukobili se sa studentima, razbili vrata, urlikali...

Burno slavlje grupe turista iz Slovenije, koji su za doček Nove godine bili smješteni u četvrti paviljon Studentskog centra 'Nikola Tesla' u Banjaluci, završilo se uništenim inventarom u novoizgrađenom studentskom objektu.

Kako Nezavisne neslužbeno doznaju, Slovenci su bili smješteni u komercijalne sobe u najnovijem paviljonu, koje se inače gostima nude po cijeni hostelskih soba. Grupa slovenskih turista stigla je pred proslavu Nove godine, a na njihovo bahato ponašanje požalili su se studenti, koji su slušali, ali i gledali, njihovo iživljavanje na djelu.

"Ovo je sramota. Ako su došli ovdje u provod treba im staviti do znanja da ne mogu raditi šta hoće. Nama stanarima se skreće pažnja na glasniju muziku ili da tiše pričamo ako se kasno noću sakupimo kod nekog u sobi, dok su oni cijelu noć urlali kao životinje. Lupanje inventara je prevršilo svaku mjeru", ispričala je za Nezavisne jedna studentica. Ističe da su joj kolege rekle da je čak dolazilo i do njihovog sukoba sa studentima koji su za praznike ostali u domu.
foto: M.S./Facebook@Studentski centar "Nikola tesla" Banja Luka, paviljon III i IV

"Bio sam kod kuće, ali me djevojka koja je ostala u domu zvala više puta dnevno i žalila se kako je ometaju, lupaju na vrata i lumpuju po cijeli dan. U svoj ovoj gužvi sa studentima samo nam je nedostajalo još da nam tu udobno smjeste neke ološe", ispričao je student.

Iz Uprave SC-a jučer nisu odgovarali na pozive ni poruke, dok su predstavnici Unije studenata RS i Studentskog parlamenta UNIBL bili na putu. Kako kažu, o incidentu Slovenaca u domu čitali su samo na društvenim mrežama.

Na fotografijama koje su studenti objavljivali na društvenim mrežama jasno se vidi koliko je daleko otišlo njihovo pijančenje jer su potrgali čak i vrata sobe. Studenti kažu da su i u gradu primijetili da se ponašaju veoma razuzdano te da su pijani nasrtali na djevojke.

L.B./izvor: Nezavisne
foto: M.S./Facebook@Studentski centar "Nikola tesla" Banja Luka, paviljon III i IV


SD Nikola TeslaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se