Mojfaks.hr u Vijesti

Šoping lista: Ludi rekviziti za vaše partnere filmomane!

Koliko god se trudili ne razmišljati o tome – Valentinovo se opako približava. A vi imate dečka ili curu koji su najgori filmomani koje ste ikada upoznali. Što vam je činiti? “The Week” možda ima rješenje!

29. Siječnja 2014 15:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ne ostavljajte shopping potragu za zadnji dan nego ležerno, iz fotelje ili s kauča pogledajte, odlučite i naručite filmske rekvizite s Ebay-a.

1. Kavez za velociraptera iz “Jurskog parka” – 99,900 dolara



Dobro, počeli smo možda malo preambiciozno, ali ako imate viška 100 tisuća dolara postanite ponosni vlasnik najvećeg rekvizita koji se ikada prodavao na on-line aukciji. Ovaj kavez za velociraptora korišten je u snimanju prve scene filma Jurski park iz 1993, a s njim dobijete i model velociraptora u prirodnoj veličini! Savjet: uračunajte i troškove dostave!

2. 1970 Chevrolet Nova iz Tarantinovog filma “Otporan na metke” Death Proof - 39,900 dolara



Možda mu ovo i nije bio najuspješniji film, no osim odrezanog uha ili mača Hanza Hattorija nema rekvizita koji je više cool od ovog automobila kojeg je vozio Kaskader Mike.

3. Schwarzijeva glava-rekvizit iz filma “Totalni opoziv” - 100 dolara



Mislite li da će se ova umjetna, pomalo ostarjela, gumena i strašna glava Arnolda Schwarzeneggera uklopiti u dnevni boravak vašeg partnera filmomana? Rekvizit datira iz 1990, a uz njega ide i autogram slavnog glumca. Sve za samo 100 baksa!

4. Žetoni za poker iz filma “Oceanovih jedanaest” - 499.95 dolara



Iako se u filmu manje kocka, a više pljačka, pravom ljubitelju ovi će žetoni donositi sreću ma gdje se okušao. Ovi su bili raštrkani po podu kockarnice Bellagio na vrhuncu radnje filma pa se njima nije igralo, no uvijek se možete nadati da je Clooney stao barem na jednoga.

5. Veslo iz filma “Titanik” - 1,100 dolara



Ovo je jedan od rijetkih rekvizita koji bi bio koristan i u stvarnom životu. Ako se ikad nađete na brodu koji tone – dršte se ovog vesla. Vlasnik kaže da je “spašeno iz ogromnog bazena u kojem se film snimao” pa jue vjerojatno najbolja utješna nagrada ako vas zanimaju ostatci ovog slavnog broda.

6. Pila iz filma “Slagalica strave” - 7,000 dolara




Pomalo uznemirujuć rekvizit, no ako vam partner uživa u blood ‘n’ guts filmovima – ne časite časa. U filmu ju je koristio lik koji je pokušao prepiliti lance kojima je bio sputan. Na žalost – bezuspješno. Goes great with Jeff Goldbum\'s diseased feet!

7. Kostim Petra Pana iz filma “Kuka” - 16, 500 dolara




Za one sanjare među nama koji još uvijek vjeruju u bajke i nikada si neće svezati sjenu za pete – kostim kojeg je Robin Williams nosio u filmu u kojem je glumio Petra Pana. Nažalost, onaj mali, čudni mač nije uključen u cijenu! Ako ste ljubitelji ovog glumca – kostim je najbliže što ćete se približiti njemu i njegovim intimnim dijelovima. Ikad.

L.B.
Foto: ebay.com

Još vijesti