Mojfaks.hr u Vijesti

Stiže nova akademska godina: Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za upis na fakultete

Nakon prošlotjedne tablice s upisnim kvotama, Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaj za upis studenata na prvu godinu studija za sljedeću akademsku godinu.

15. svibnja 2017 15:45
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za upis studenata u I. godinu sveučilišnih preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te stručnih preddiplomskih studija u akademskoj godini 2017./2018.

Osim  prijave  za  upis  i  za  razredbeni  postupak  koji u  NISpVU  elektronički  unose  pristupnici, nadležne ustanove navedene u točkama 3. do 5. natječaja u taj sustav trebaju unijeti i sljedeće dokumente i: domovnicu, strani državljani i studenti iz EU prilažu presliku putne isprave ovjerene kod javnog bilježnika, ocjene svih predmeta iz svih razreda srednje škole, rezultate položenih ispita državne mature, rezultate dodatnih provjera znanja te rezultate natjecanje i drugih učeničkih postignuća.


Izvor: unizg

U natječaju je navedeno i kada će se održavati dodatne provjere znanja, a i objašnjeni su upisni kriteriji. Cijeli natječaj možete vidjeti na linku i na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Ivana Petrić
foto: unizg

Još vijesti