Mojfaks.hr u Vijesti

Grickaj, pijuckaj i čitaj: Osječki studenti dobili boravak i dućan

Osječki studenti se bez lažne skromnosti mogu osjećati sretno pa čak i privilegirano nakon što je njihov Studentski centar uveo dvije vrlo originalne i korisne promjene.

11. studenog 2016 11:11
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Osim što sada imaju i vlastiti "dnevni boravak", studenti mogu i kupovati u "Malom dućanu" koji je otvoren posebno za njih.

Studenti mogu isplanirati svoj cjelodnevni boravak u "Dnevnom" što je osobito korisno za vrijeme kolokvija, ispita i u izrade timskih projektnih zadataka. Na adresi Istarska 5, gdje se Studentski centar i nalazi, studenti se mogu smjestiti na drugom katu gdje je nekada bio Multimedijalni centar.

Cijela prostorija je prenamijenjena, a studenti mogu svaki dan od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, uz predočenje iksice, koristiti Dnevni boravak i bez problema se poslužiti internetom.


izvor: sib.rtl.hr

No, to nije jedina novost kada je o Stucu riječ! U cilju poboljšanja ponude u Studentskom centru i uvjeta života u domu, otvoren je i Mali dućan koji se nalazi unutar prostora kantine, a roba koja se ondje nalazi je ona koja svima treba: higijenske potrepštine, pića, slatkiši, grickalice i drugo.


izvor: stucos.unios.hr

Jedan dio ponude nalazi se i u studentskom klubu, a drugi u prizemlju novog doma na adresi Kralja Petra Svačića 1c.

Prvi dojmovi studenata vezano za ovu zgodnu studentsku trgovinu tek trebaju uslijediti.

Ivana Petrić
foto: sib.rtl.hr/stucos.unios.hr

Još vijesti