Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

MojFaks | Vijesti, 04.05.2011.Što objavljujete na Facebooku? Poslodavci gledaju vaše profile

Preko 65 posto ispitanika pazi što objavljuje na svojim profilima na Facebooku i Twitteru, jer se boje što bi budući poslodavac mogao misliti. Zanimljivo je kako većina ispitanika smatra kako poslodavci pregledavaju profile na društvenim mrežama, a od ispitanih poslodavaca to priznaje polovica.

Kako bi doznali kako korištenje društvenih mreža utječe na mogućnost zapošljavanja – ekipa iz Netokracije je zajedno s vodećim hrvatskim portalom za zapošljavanje MojPosao provela istraživanje među posloprimcima, ali i poslodavcima u Hrvatskoj.

Dok govorimo o korištenju društvenih mreža u poslovanju, za promociju brendova i prodaju proizvoda, ponekad zaboravljamo koliko se njima sami koristimo. Koliko se njima koriste naši zaposlenici, naši šefovi, naši kupci, naši budući kolege… Rezultate istraživanja možete vidjeti u obliku originalne infografike:

LINK NA VEĆU SLIKU
posaozapošljavanjedruštvene mrežeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se