Mojfaks.hr u Vijesti

Stranac ostavio studentici novac za liječničke troškove

Jedna studentica rasplakala se nakon razgovora sa studentskim savjetnikom koji joj nije mogao pomoći u subvencioniranju liječničkih troškova.

25. studenog 2015 14:07
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Charlotte Rose Ford iz Manchestera već se neko vrijeme bori s mentalnim problemima, a u ovoj je posebnoj epizodi imala problema s dogovarenjem termina sa svojim studentskim savjetnikom.

Charlotti se ponekad dogodi da zbog lošeg raspoloženja ili tjeskobe koja ju muči propusti neki ispitni rok ili ne napiše seminar stoga joj je potrebna potvrda o specifičnom zdravstvenom stanju na račun koje bi mogla studirati po prilagođenim kriterijima koji u obzir uzimaju nepredvidljive okolnosti koje studente ometaju u obavljanju uobičajenih obaveza i zadataka.

Tog je dana zvala svog savjetnika da mu objasni zašto joj je potrebna potvrda, kao i da mu se požali na troškove pregleda kod liječnika koji joj je naplatio 20 funti koje nažalost ne može odvajati svaki put kad posjeti liječnika. S obzirom da se nije našla na istoj valnoj duljini sa savjetnikom, cijeli ju je razgovor doveo do ruba suza pa je prekinula poziv. Tada joj je pristupila konobarica koja je nosila šalicu kave za nju. Platio je netko drugi.

U drški šalice bila je zamotana poruka u kojoj je pisalo: "Nadam se da se ne ljutiš što sam načuo vaš razgovor. Samo sam želio reći da ne brineš! I ja sam bio u istoj situaciji. Mislio sam da neću završiti niti dodiplomski, a danas sam doktonad. Ovo je za posjet liječniku. Prebrodit ćeš ti to sve.
"


foto: Facebook

U poruci je bilo zamotano i 20 funti.

Charlotte je svoju objavu na Facebooku završila sljedećim riječima: "Ne znam tko mi je poslao tu poruku, ali želim mu/joj poručiti, ako čita ovo, da sam jako zahvalna jer mi je uljepšao/la dan i oraspoložio me. Potpuno sam se iznenadila jer nisam znala da potpuni stranac može biti toliko ljubazan. Nadam se da ću i ja moći pomoći nekome na isti način."

L.B./izvor: Metro
foto: Facebook

Još vijesti