Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Uzbudljiva jesen: Od iduće akademske godine noviteti na Sveučilištu u Puli!

Objavljeno jučer u Vijesti

S početkom nove akademske godine, od jeseni na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli moći će se upisati novi studijski programi.

NEOČEKIVANI PROBLEMI: Još jedna menza zatvara svoja vrata. Skoro 300 studenata ostaje bez prehrane!

Objavljeno prije 5 dana u Vijesti

Čini se kako problemi s hrvatskim menzama ne prestaju. Samo što studenti dočekaju otvorenje jedne – druga menza se zatvori. Ovaj put, obavijest o prestanku rada menze stigla je s Veleučilišta u Bjelovaru.

Ispao ti je telefon? Do 20% popusta na zamjenu zaslona Samsung mobilnog telefona

Objavljeno prije 6 dana u Vijesti

Vrijeme ispitnih rokova bliži se kraju, a to uvijek treba obilježiti. Prošli ili pali, na kraju uvijek odlučimo ispiti ispit. Nekad dok slavimo, atmosfera nas previše ponese, pa znaju ispaštati naši najdraži – mobiteli.

Studiranje na otoku: Prvi put u hrvatskoj povijesti jedan OTOČNI GRAD postaje sveučilišna destinacija

Objavljeno 07.02.2020. u Vijesti

Grad Korčula i Sveučilište u Dubrovniku u postupku su sklapanja sporazuma o poslovnoj suradnji, čime će Grad Korčula postati dislocirana lokacija za izvođenje preddiplomskih sveučilišnih studija.

Croatia Airlines zapošljava članove kabinskog osoblja. Dođi i ti po svoja krila!

Objavljeno 06.02.2020. u Vijesti

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, otvorena i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Volite rad s ljudima na radnom mjestu gdje se svi poznaju i funkcioniraju kao dobro uhodani tim? Sada imate priliku ostvariti svoje snove.

Izmijenjen Zakon o obavljanju studentskih poslova: Još više studenata ima pravo na rad preko SC-a

Objavljeno 03.02.2020. u Vijesti

Hrvatski sabor u petak je izglasao izmjene Zakona o obavljanju studentskih poslova, čime je ispravljena nepravda nanesena dijelu studenata koji su ostali uskraćeni za mogućnost rada.

Želite pronaći svoj posao iz snova još za vrijeme studiranja? Moguće je! Pripremite životopise i upišite datum u svoj kalendar

Objavljeno 30.01.2020. u Vijesti

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, održat će se sajam poslova Job Fair.

BREAKING: Četiri studentice iz Hrvatske zaglavile su u Kini. Uskoro kreće njihovo izvlačenje iz Wuhana?

Objavljeno 29.01.2020. u Vijesti

Čini se kako je panika oko koronavirusa sve veća. Vlade širom svijeta nastoje iz Kine izvući svoje državljanje, a među njima je i Hrvatska. U kineskom Wuhanu, žarištu ove epidemije, nalaze se četiri hrvatske studentice.

Fina opet rastura: Grade centar u kojem će studenti odrađivati praksu, raditi preko SC-a, a nakon diplome i – za stalno

Objavljeno 28.01.2020. u Vijesti

'Studenti iz cijele Hrvatske dolaze u Bjelovar studirati, a većina njih, čak oko 80% se zaposli u prva tri mjeseca nakon završetka studija. Ova buduća suradnja Fine i Veleučilišta u Bjelovaru je još jedan u nizu primjera koji pokazuju da će se u budućnosti ovaj postotak zapošljavanja nastaviti, a možda i povećati.'Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se