Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Diplomirao na FESB-u pa skočio u vatru: Mladi vatrogasac opisao borbu s požarom u Splitu

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Posljednjih nekoliko dana požari u Splitu i okolnim mjestima top tema su u svim medijima, a vatrogasci, navijači Torcide te građani dragovoljci proglašeni su herojima zbog svoje hrabre borbe protiv vatrene stihije. Mladi vatrogasac, koji je nedavno diplomirao na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje podijelio je svoje potresno svjedočanstvo sa zgarišta.

Bolje ilegalno živ, nego legalno mrtav: Student neizlječivu bolest izliječio uljem kanabisa

Objavljeno prije 2 dana u Vijesti

Irfan Ribić, student Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, u svibnju 2015. godine suočio se s prvim simptomima multiple skleroze, a danas je potpuno izliječen.

Šalju hranu i vodu, a nude i smještaj: Sveučilište i SC u Splitu pomažu vatrogascima i unesrećenim građanima

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Plamena buktinja koja je okružila Split te okolna mjesta izazvala je paniku, ali i duh zajedništva među Splićanima koji pomažu vatrogascima ugasiti požar. Ovu stihiju je još više širila jaka bura, a u pomoć su uskočili i Sveučilište u Splitu kao i Studentski centar pa su poslali više od tisuću sendviča, vodu i sokove na teren, a evakuiranim građanima ustupili smještaj u domu.

[KONAČNE RANG-LISTE] Stiže 28 331 brucoš: Ovo su najpopularniji studiji među mladima ove godine

Objavljeno prije 3 dana u Vijesti

Prema podacima Središnjeg prijavnog ureda Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u ljetnom upisnom roku na rang-listama bilo je 31 685 kandidata, a pravo upisa ostvario je 28 331 kandidat.

Ostali bez Rektorove: Hrvatska ih ‘otpilila’, a oni rasturili u SAD-u

Objavljeno prije 4 dana u Vijesti

Hvale vrijedan uspjeh studenata s Hrvatskih studija.

Studiji na trošak Ministarstva: Provjerite gdje još ima slobodnih mjesta za upis

Objavljeno 14.07.2017. u Vijesti

Nakon polaganja državne mature jučer su objavljene privremene rang-liste (s privremenim rezultatima ispita državne mature) za upis na studijske programe na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj za ljetni upisni rok.

Veliki interes za upis: Studenti iz Opatije i Zaboka postaju mlade nade hrvatskog turizma

Objavljeno 13.07.2017. u Vijesti

Značajan interes kod studenata i ove godine će pobuditi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. A ista situacija je i u Zagorju gdje studenti se studenti upisuju na Studijski centar u Zaboku.

Hvali more, drž' se ekologije: U Zadru se pokreće studij upravljanja morskim ekosustavima

Objavljeno 13.07.2017. u Vijesti

Studij je nastao u okviru projekta Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources, skraćenog naziva Blue Smart.

Treća generacija studenata morat će u neki drugi grad: Popularni studij u Rijeci zatvorio svoja vrata

Objavljeno 12.07.2017. u Vijesti

Studij 'Gluma i mediji' u Rijeci neće dočekati treća generacija preddiplomaca. Naime, Akademija primijenjih umjetnosti je zatvorila vrata ovom studiju jer kažu da su prostorni uvjeti, rađeni za likovno-vizualne umjetnosti, neadekvatni i neprimjereni za razvoj kazališne umjetnosti. Barem tako tvrdi dekanica Akademije Letricija Linardić.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se