Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Daljnje školovanje u struci: Uskoro kreće diplomski studij primaljstva – evo gdje će biti

Objavljeno 25.03.2019. u Vijesti

Prvi korak prema tome da žene imaju uspješne trudnoće jest formiranje kadra koji će s rodiljama raditi. Upravo zato će se osnovati diplomski studij primaljstva i to na riječkom Fakultetu zdravstvenih studija.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

Zagrebačko sveučilište je za akademsku godinu 2018./2019. raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija. Kategorije podjele novčane potpore su one za izvrsnost, za studente koji studiraju nastavničke STEM studijske programe, za uspješne studente sportaše te za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Tko je Majstor Jura?

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

'...Predstava Majstor Jura-priča o jednoj djevojci pripada među najdirljivije i najiskrenije izvedbe u protekloj kazališnoj sezoni...' Olga Vujović, Kritikaz.

Siguran posao nakon faksa i stipendija tijekom studija: MORH raspisao natječaj za 110 studenata

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) raspisalo je u srijedu natječaj za prijam u kadetsku službu. U akademskoj godini 2019./2020. u status kadeta bit će primljeno do 110 kandidata upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija. Riječ je o Vojnom inženjerstvu i vojnom vođenju i upravljanju, Vojnom pilotstvu te Vojnom pomorstvu.

Godišnja nagrada 'Hrvoje Požar': Najbolji studenti energetike dobit će novčani iznos i povelju

Objavljeno 19.03.2019. u Vijesti

Kako bi se energetika što više popularizirala, Zaklada Hrvoje Požar, nagrađuje najbolje studente tog područja svojom Godišnjom nagradom u obliku novčanog iznosa.

Za što se koriste krediti za studente - Matchbanker

Objavljeno 18.03.2019. u Vijesti

Matchbanker je platforma koja služi kao posrednik između tražitelja kredita i zajmodavaca. Uz njega je razumijevanje različitih ponuda dostupnih na tržištu brzo i jednostavno - čime štedite i novac i vrijeme.

Tuži ih 7 studenata: Poznata sveučilišta 'spušila' tužbu jer su navodno puštali bogate 'klince' na prijemnom

Objavljeno 15.03.2019. u Vijesti

Sveučilište Stanford, UCLA, Sveučilište San Diego te Sveučilište Teksas našli su se u dosta nezgodnom položaju zbog 'paljbe' tužbi koje im stižu sa svih strana. Zašto? Zato što roditelji sedmero studenata tvrde da su tijekom prijemnih ispita pogodovali djeci bogatih roditelja i da zato studenti koji su marljivo učili i ostvarili dobre rezultate na ispitu nisu 'upali' na faks.

Uzbudljiva jesen: Na ovom domaćem sveučilištu uskoro novi studij i to prvi takav u Hrvatskoj

Objavljeno 14.03.2019. u Vijesti

Novi studijski program koji će od sljedeće akademske godine niknuti na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, objedinit će dva i više jezika. No, nije usmjeren samo na učenje jezika već i na interkulturne studije.

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Objavljeno 12.03.2019. u Vijesti

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se