Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

U studentskom domu predavanje održao ratni zločinac, studenti koji ga podržavaju aktivistima prijete na fejsu

Objavljeno 04.04.2019. u Vijesti

U kinu 'Forum' u domu Stjepan Radić predavanje je održao osuđeni ratni zločinac Dario Kordić. Za organizaciju ovog događaja zaslužni su Zavičajni klub hercegovačkih studenata te Studentski pastoral. Upravo zato što je predavanje održao ratni zločinac, ondje su upali drugi studenti, ujedno aktivisti koji su mu uzvikivali da je zločinac. Nakon toga je došlo do sukoba s hercegovačkim studentima.

Veliko srce: Studenti Umjetničke akademije će svaku večer igrati predstave za liječenje male Mile

Objavljeno 03.04.2019. u Vijesti

Humanitarne akcije uvijek su prilika da studenti još jednom pokažu koliko imaju veliko srce. Vjerojatno nema osobe u Hrvatskoj koja nije čula za malu Milu i njeno prijeko potrebno liječenje u Americi pa su tako studenti iz Splita odlučili i sami pomoći prikupljati novac za djevojčicu.

Radila u inozemstvu, a 'kod kuće' je prekvalificirana: Sonja ne može naći posao jer ima 'previše diploma'

Objavljeno 29.03.2019. u Vijesti

Kažu da se učenje na kraju isplati, ali kada osoba nije u mogućnosti godinama naći posao jer ima 'previše kvalifikacija' tada se dovodi u pitanje ono što nam svi govore. Idealan primjer za to je Sonja Pajić iz Srbije koja u svojoj državi ne može naći posao zbog 'previše diploma'.

Iskoristila svoje demokratsko pravo: Predsjednica glasala na izborima za Studentski zbor

Objavljeno 28.03.2019. u Vijesti

Već i vrapci na grani znaju da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović studentica, odnosno, doktorandica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Budući da ima pravo glasati na izborima za Studentski zbor, to je i učinila te pozvala i druge studente da iskoriste svoje demokratsko pravo.

Mjesto druženja i klope: U Čakovcu konačno otvorena menza za preko tisuću studenata

Objavljeno 27.03.2019. u Vijesti

Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu te Učiteljskog fakulteta dobili su studentski restoran.

5 tipova idealnog cimera

Objavljeno 26.03.2019. u Vijesti

Uz stres oko ispita i učenja, nikome nije u cilju mijenjati cimere svako malo. Izdvojili smo pet tipova idealnog cimera u kojima će se svatko prepoznati.

Učenje je lakše kad ti snagu daju Čokolino Fit i Plus

Objavljeno 26.03.2019. u Vijesti

Čokolino je dječja hrana s kojom rastemo, ali je baš nikad ne prerastemo. Uz omiljenu klasičnu varijantu, upoznajte se pobliže s Čokolino Fit i Čokolino Plus proizvodima.

Daljnje školovanje u struci: Uskoro kreće diplomski studij primaljstva – evo gdje će biti

Objavljeno 25.03.2019. u Vijesti

Prvi korak prema tome da žene imaju uspješne trudnoće jest formiranje kadra koji će s rodiljama raditi. Upravo zato će se osnovati diplomski studij primaljstva i to na riječkom Fakultetu zdravstvenih studija.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija

Objavljeno 21.03.2019. u Vijesti

Zagrebačko sveučilište je za akademsku godinu 2018./2019. raspisalo natječaj za dodjelu 500 stipendija. Kategorije podjele novčane potpore su one za izvrsnost, za studente koji studiraju nastavničke STEM studijske programe, za uspješne studente sportaše te za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se