Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Jer dvije su bolje od jedne! Studenti ovog hrvatskog Sveučilišta, osim hrvatske diplome uskoro će imati i talijansku

Objavljeno 22.07.2020. u Vijesti

Sveučilište u Zadru i Politehničko sveučilište regije Marche iz Ancone potpisali su Sporazum o pokretanju dvojnog studijskog programa iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, znanstvenog polja poljoprivreda (agronomija).

Mladi već danima na udaru virusa: Od korone preminuo dečko '94. godište – bez kroničnih bolesti

Objavljeno 16.07.2020. u Vijesti

Nešto više od dva tjedna, situacija sa koronavirusom u Hrvatskoj i susjednim zemljama ponovno je tema broj jedan.

Tko kaže da je sve loše kod nas? Evo po čemu su mladi u Hrvatskoj najbolji u EU. Ovo je baš iznenađenje!

Objavljeno 15.07.2020. u Vijesti

Pandemija koronavirusa pred sve uključene u resor obrazovanja postavila je konkretne izazove: može li se nastava uspješno odraditi online i snalaze li se mladi i nastavno osoblje u ovom digitalnom okruženju. Ako je suditi po rezultatima ovog istraživanja, mladi Hrvati ovdje su prošli s najvišom ocjenom.

3000 kuna mjesečno! 8 sretnika dobit će ovu finu stipendiju: Provjeri imaš li šanse

Objavljeno 14.07.2020. u Vijesti

Hrvatska narodna banka (HNB) objavila je natječaj za dodjelu osam stipendija studentima preddiplomskih i/ili diplomskih studija iz područja ekonomije, matematike, računarstva, tj. informatičkih tehnologija, prava i građevinarstva.

Najavili izgradnju prije 4 godine, započeli prije 2, a sada je napokon gotova! 110 studenata useljava u novi studentski dom

Objavljeno 10.07.2020. u Vijesti

Još prije četiri godine najavljena je izgradnja studentskog doma u Požegi, a ove godine studenti će u njega napokon moći useliti.

Mladi partijaneri problem na Zrću: Gradonačelnik Novalje traži zabranu svih festivala, moguće ukidanje javnog prijevoza

Objavljeno 10.07.2020. u Vijesti

Posljednja dva tjedna broj novooboljelih od koronavirusa ponovno raste, a kao česta žarišta navode se noćni klubovi i privatne proslave.

Novo žarište u Hrvatskoj: Slavili OBRANU DIPLOME – zarazilo se 12 osoba iz raznih dijelova Hrvatske

Objavljeno 09.07.2020. u Vijesti

U Hrvatskoj raste broj oboljelih od koronavirusa. S obzirom na sezonu raznih okupljanja, žarišta se javljaju diljem zemlje.

Ništa od vize za studiranje! SAD iz zemlje izbacuje sve strane studente koji će najesen studirati online

Objavljeno 08.07.2020. u Vijesti

Odluku na odlazak na studij u inozemstvu uvijek je trebalo dobro promisliti, naročito ako se odlučujemo za drugi kontinent. Ove godine, situaciju je dodatno otežala i pandemija koronavirusa koja utiče na zatvaranje granica diljem svijeta.

Studenti u Osijeku ostali bez subvencije za privatni smještaj: Provjeri u kojih 10 hrvatskih gradova imaš pravo na pomoć ako ne upadneš u dom

Objavljeno 08.07.2020. u Vijesti

Studentski centar Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je natječaj za smještaj studenata u studentskim domovima i objavio novosti za subvencioniranje smještaja studenata u privatnom aranžmanu.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se