Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Vijesti

Preko četiri tisuće studenata ostaje bez stipendije? Vlada odlučila ukinuti zakladu za stipendiranje studenata

Objavljeno 28.09.2018. u Vijesti

Od ove godine Vlada je naumila 'skresati' broj agencija pa su čini se odlučili zakinuti studente i to tako što će ugasiti Nacionalnu zakladu za potporu učeničkom i studentskom standardu. Podsjećamo, Zaklada je 11 godina stipendirala studente i učenike.

Želiš biti faca s Instagrama? Prijavi se na foto natječaj ESN-a Hrvatska

Objavljeno 27.09.2018. u Vijesti

Erasmus+ ti nije nepoznat pojam, ali nije ni fotografija? Želiš biti #instafamous? U tom slučaju osjećaj se odabranim!

Savladaj osnove digitalnog marketinga i osiguraj kvalitetan razvoj vlastite karijere

Objavljeno 26.09.2018. u Vijesti

Karijera u digitalnom marketingu postala je jedna od najpoželjnijih karijera današnjice. Ta laskava titula temeljena je na kroničnom nedostatku stručnog i kvalificiranog kadra koji tvrtkama i brandovima može pomoći brže i bolje odgovoriti na sve veće zahtjeve potrošača, tržišta i promjenjivog načina poslovanja.

Ne želiš 'samo studirati' nego hoćeš steći i praktično iskustvo? Put do izvrsnosti čeka te u udruzi eSTUDENT koja upisuje nove članove

Objavljeno 26.09.2018. u Vijesti

Već petnaestu godinu, studentska udruga eSTUDENT prima nove članove. Prijave traju do 16. listopada, a prijava je moguća online na web stranici Udruge. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja te im pruža priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja i izgrade svoj put izvrsnosti.

Odlične vijesti: Za studente ovog domaćeg sveučilišta sada besplatan prijevoz električnim autobusom

Objavljeno 24.09.2018. u Vijesti

Prije nekoliko dana studente iz Splitsko-dalmatinske županije iznenadila je vijest o besplatnom prijevozu autobusom do mjesta studiranja, a sada će prijevoz za 'dž' imati i studenti Sveučilišta Sjever. No, nije riječ o bilo kakvim autobusima – nego o električnim!

Problem Bolonje u Hrvatskoj: Ni pola studenata ne misli da ih studij dobro priprema za tržište rada

Objavljeno 21.09.2018. u Vijesti

Premda u Hrvatskoj radi preko 100 visokih učilišta, broj studenata od 2012. je u padu. Osim toga, da ne što ne štima s Bolonjskim procesom pokazali su i rezultati istraživanja u kojem je više od polovice studenata reklo da smatraju da ih fakultet ne priprema dobro za buduću karijeru, odnosno, tržište rada.

Ostalo još 13 134 mjesta: Ovo su najpoželjniji studijski programi u jesenskom upisnom roku

Objavljeno 20.09.2018. u Vijesti

Nakon provedenog ljetnog upisnog roka, slobodno je ostalo 13 134 upisnih mjesta. Za preostala mjesta, u jesenskom roku se prijavilo 7 235 kandidata, a pravo upisa ostvarilo je 4 453 prijavljenih studenata.

'Leopold' otvorio svoja luksuzna vrata: Pogledajte kako izgleda studentski dom u Vukovaru

Objavljeno 20.09.2018. u Vijesti

Studentski dom u Vukovaru spreman je za studente koji su s nestrpljenjem iščekivali otvaranje. 'Leopold' je otvorio svoja vrata te pokazao kako treba izgledati moderni studentski dom.

Studentica iz Splita javlja kako je na Istočnoj obali SAD-a: 'Stavljamo daske na prozore i vrata'

Objavljeno 17.09.2018. u Vijesti

Proteklih dana stanovnicima SAD-a uopće nije lako jer uz uragan Florence, državu su pogodile i poplave. Naravno, zavladao je strah i panika, a splitska studentica koja se trenutno nalazi na Istočnoj obali ispričala je kako to sve izgleda.Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se